JBL

Η JBL αποκαλύπτει νέα ασύρματα earpods και in-ear buds [CES 2020]

Μετά από μία εξαιρετική πορεία μέσα στο 2019, η JBL θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και το 2020 με τα νέα προϊόντα της. Η εταιρεία αποκάλυψε στο CES 2020 δύο νέα ασύρματα earbuds, αμφότερα ως εναλλακτικές επιλογές αντί των AirPods της Apple με σαφέστατα πιο προσιτές τιμές.

jbl-tune-220tws-2.jpg

Τα JBL TUNE 220TWS έρχονται σε τιμή $100 με απλό και λιτό σχεδιασμό, όμορφα χρώματα, αυτονομία 3 ωρών και θήκη φόρτισης που προσφέρει επιπλέον 16 ώρες. Είναι το πιο βασικό μοντέλο από τα δύο και ως εκ τούτου δεν συναντάμε όλες τις κλασικές λειτουργίες των high-end προτάσεων της JBL (π.χ. πρόσβαση σε φωνητικούς βοηθούς).

jbl-live-300tws.jpg

Από την άλλη, τα JBL LIVE 300TWS έρχονται με πιστοποιήση στο πρωτόκολλο IPX5 για αντοχή στο νερό, πιο εργονομικό σχεδιασμό για να συγκρατούνται καλύτερα στο αυτί κατά τη διάρκεια της άσκησης, πρόσβαση σε φωνητικούς βοηθούς Amazon Alexa και Google Assistant, υποστήριξη του TalkThru mode για να μπορείς να συνομιλείς άμεσα με τον κόσμο γύρω σου χωρίς να χρειαστεί να βγάζεις τα ακουστικά σου, AmbientAware mode για να ακούς τον θόρυβο του περιβάλλοντος (μη σε πατήσει κανένα αυτοκίνητο), 4 ώρες αυτονομία και θήκη φόρτισης για επιπλέον 14 ώρες. Η τιμή τους στα $150.

Αμφότερα θα κυκλοφορήσουν την Άνοιξη.

Loading