Η Κωτσόβολος συστήνει στην Ελλάδα το μοναδικό νέας γενιάς Apple Shop

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το μοναδικό νέας γενιάς Apple Shop που βρίσκεται εντός του καταστήματος στο The Mall Athens. Το αναβαθμισμένο Apple Shop έχει διαμορφωθεί βάσει σύγχρονων προδιαγραφών και έρχεται στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο, για να συνεχίσει να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία Apple.

kotsovolos-apple-shop-new-5.jpg


Με το ανανεωμένο Apple Shop, ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα, δοκιμάζοντάς τα και να ανακαλύψει τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης μεταξύ τους, πάντα με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού. Οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν πλέον να εξοικειωθούν με τη συσκευή της επιλογής τους μέσω live demo, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της, λύνοντας ταυτόχρονα οποιαδήποτε απορία τους.

kotsovolos-apple-shop-new-2.jpg

Επιπλέον, γίνεται το κατάλληλο Apple spot για να ανακαλύψει ο καταναλωτής νέα προϊόντα και αξεσουάρ από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους. Κι όλα αυτά μέσα σε έναν μεγάλο υπερσύγχρονο χώρο με μοντέρνα σχεδίαση που προσφέρει κορυφαία εμπειρία Apple, που στόχο έχουν να εμπνεύσουν και να παροτρύνουν τους επισκέπτες να αλληλεπιδράσουν με τα προϊόντα, ώστε να κάνουν την καλύτερη για αυτούς επιλογή.

kotsovolos-apple-shop-new-4.jpg

Εκεί βρίσκονται οι πιστοποιημένοι από την Apple, Σύμβουλοι Πωλήσεων της Κωτσόβολος, για να λύσουν κάθε απορία σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα και τις συσκευές της Apple. Μέσω της εξειδικευμένης εκπαίδευσης που έχουν λάβει, είναι σε ετοιμότητα να προσφέρουν κορυφαία εξυπηρέτηση, προτείνοντας λύσεις προσαρμοσμένες στις προσωπικές ανάγκες του πελάτη που κάνουν την καθημερινότητά του πιο εύκολη. Οι πιστοποιημένοι από την Apple, Σύμβουλοι Πωλήσεων είναι δίπλα του για να του παρέχουν την υψηλών προδιαγραφών εμπειρία Apple κάνοντας set up τη νέα του συσκευή, πιο δημιουργική με live demo για να την απολαμβάνει στο max και πιο παραγωγική από ποτέ, με smart tips που τον βοηθούν να ανακαλύψει όλα τα features της.

kotsovolos-apple-shop-new-1.jpg

Η Κωτσόβολος το Σάββατο 24 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει ένα “Revelation Event” εγκαινίων για να γιορτάσει την άφιξη του μοναδικού νέας γενιάς Apple Shop στην Ελλάδα. Με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, πολλή μουσική και εκλεκτούς καλεσμένους, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει το νέο Apple Shop, να επωφεληθεί μέσα από μοναδικές προσφορές, να διασκεδάσει και να ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της Apple τεχνολογίας.

Η Κωτσόβολος προσφέρει συνεχώς νέες εμπειρίες στους καταναλωτές και τους ενδυναμώνει με την τεχνολογία, για μία Καλύτερη Ζωή.

Μάθε περισσότερα για το “Revelation Event” εδώ: https://bit.ly/3qH4iCy.

Loading