Honor MagicBook 15: Κάνε preorder σήμερα to value-for-money laptop και πάρε δώρο αξίας €129!

Η Honor έχει καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και παρά τις μεγάλες αντιξοότητες των τελευταίων μηνών, να καταστήσει το brand της συνώνυμο των value-for-money επιλογών σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας όπου δραστηριοποιείται. Ο περισσότερος κόσμος την έχει συνδέσει κυρίως με τις κατηγορίες των smartphones και των wearables, όπου σημειώνει τεράστια επιτυχία, παρόλα αυτά, η εταιρεία είναι εδώ για να προσφέρει λύσεις και στην κατηγορία των mainstream laptops.

Μία από τις κορυφαίες προτάσεις της είναι το Honor MagicBook 15, ένα laptop που χαρακτηρίζεται από premium εξολοκλήρου μεταλλική κατασκευή με μικρό βάρος (1.53kg) και πάχος (16.8mm), τίμιες επιδόσεις για τον μέσο χρήστη, χρήσιμα πρόσθετα και μεγάλη αυτονομία, σε μια τιμή που δεν συναντάς σε καμία περίπτωση στους ανταγωνιστές της.

honor-magicbook-15-official-1.jpg

Πιο αναλυτικά, στο Honor MagicBook 15 συναντάμε οθόνη 15.6’’ FHD FullView με ελάχιστα περιθώρια (bezels) και πιστοποίηση από την TÜV Rheinland για την προστασία των ματιών από την μπλε ακτινοβολία, έτσι ώστε να παρακολουθείς multimedia και να εργάζεσαι απολαμβάνοντας πλήρως την εικόνα χωρίς περισπασμούς. Μέχρι και η webcam 1MP βρίσκεται κρυμμένη σε pop-up μηχανισμό στο πληκτρολόγιο για να μένει καθαρή όλη η επιφάνεια της οθόνης, αλλά και για να είσαι σίγουρος για την ιδιωτικότητα σου όταν δεν την χρησιμοποιείς.

Από πλευράς hardware και επιδόσεων, η εταιρεία έχει τοποθετήσει επεξεργαστή AMD Ryzen 5-3500U μαζί με 8GB μνήμη RAM DDR4 και 256GB αποθηκευτικό χώρο SSD. Το συγκεκριμένο chipset ενσωματώνει και τον επεξεργαστή γραφικών Radeon Vega 8 Graphics, με αποτέλεσμα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για να παρακολουθείς περιεχόμενο (π.χ. Netflix), να σερφάρεις στο Internet, να διεκπεραιώνεις τις εργασίες σου, αλλά και να παίζεις παιχνίδια μεσαίων απαιτήσεων χωρίς κανένα κόλλημα.

honor-magicbook-15-official-2.jpg

Στο κομμάτι των συνδέσεων και των κεραιών, βρίσκουμε 2x υποδοχές USB Type-A (1x USB 3.0, 1x USB 2.0), μία full-size HDMI για σύνδεση σε εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση, 3.5mm για ακουστικά και υποδοχή USB Type-C από την οποία μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα και να φορτίζεις το Honor MagicBook 15, ενώ οι κεραίες WiFi 5 (802.11ac) και Bluetooth 5.1 εγγυώνται άψογη σύνδεση στα δίκτυα και τις περιφερειακές συσκευές (πληκτρολόγιο, mouse κλπ.).

Εδώ σημειώνουμε και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του, το οποίο δεν είναι άλλο από τον φορτιστή 65W που συμπεριλαμβάνεται στο κουτί και σου προσφέρει την ευελιξία εύκολης μεταφοράς για να φορτίζεις τη συσκευή σου από οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μέσα σε 30 λεπτά φόρτισης γεμίζεις κάτι παραπάνω από το 50% της μπαταρίας, η οποία ούτως ή άλλως προσφέρει αυτονομία έως 10 ώρες αδιάκοπης χρήσης.

honor-magicbook-15-official.jpg

Στα πολύ ενδιαφέροντα εξτραδάκια που δύσκολα συναντάς σε αυτήν την τιμή αξίζει να αναφέρουμε τα 2x ηχεία 2W τεχνολογίας Dolby Atmos για μια καθηλωτική εμπειρία 3D ήχου, τον ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο power button για βιομετρικό ξεκλείδωμα, καθώς και τη λειτουργία Honor Magic-link 2.0 που σου επιτρέπει να βλέπεις την οθόνη του τηλεφώνου σου στην οθόνη του Honor MagicBook 15 για να μεταφέρεις αρχεία μεταξύ των συσκευών και να τα επεξεργαστείς στο laptop σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να στέλνεις μηνύματα με τους συναδέλφους σου στο τηλέφωνό σου χρησιμοποιώντας το ίδιο πληκτρολόγιο και mouse.

honor-magicbook-15-official-3.jpg

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω θα περίμενε κανείς να ακούσει μια μάλλον αρκετά υψηλότερη τιμή από τα €599 που το κοστολογεί η εταιρεία! Για όσους, μάλιστα, προλάβουν να προπαραγγείλουν το Honor MagicBook 15 έως τις 22 Μαΐου 2020, με τα ίδια χρήματα θα πάρουν δώρο και τα εξαιρετικά ασύρματα ακουστικά Honor Magic Earbuds με τεχνολογία υβριδικής ενεργής ακύρωσης θορύβου αξίας €129!

honor-earbuds-kv.JPG

Η πώληση του Honor MagicBook 15 γίνεται αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος. Σε ό,τι αφορά την εκπληκτική προσφορά που λήγει στις 22 Μαΐου 2020, να σας ενημερώσουμε ότι έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια διαθέσιμα και ….όποιος προλάβει!

Loading