Μπλακ Φράιντεϊ με μοναδικές προσφορές στον Κωτσόβολο

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια αν ρωτούσες τον μέσο καταναλωτή να σου πει τι είναι η Black Friday, οι απαντήσεις θα κινούνταν από το “δεν έχω ιδέα” μέχρι “κάτι έχω ακούσει για μεγάλες εκπτώσεις στο εξωτερικό”. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχουμε εξοικειωθεί πλήρως με τον όρο και πολλοί καταναλωτές περιμένουμε αυτή την περίοδο για να προχωρήσουμε σε αγορές ηλεκτρονικών προϊόντων (και όχι μόνο) με μεγάλη έκπτωση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Black Friday έχει καθιερωθεί από τη δεκαετία του ’50 ως η ημέρα έναρξης της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και γιορτάζεται κάθε χρόνο την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο όρος Black Friday χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Φιλαδέλφεια από την αστυνομία για να περιγράψει τον συνωστισμό από πολίτες και αυτοκίνητα, αλλά και από τα εμπορικά καταστήματα διότι ο όγκος των πωλήσεων τους έβγαζε από το “κόκκινο” και τους πήγαινε στην κερδοφορία (μαύρο).

black-friday-kotsovolos-1.jpg

Αναφορικά με την εφαρμογή του φαινομένου στην Ελλάδα, και ποιος δεν έχει ακούσει τη φράση “είχατε Μπλακ Φράιντεϊ και στο χωριό σας”. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ποιος ήταν ο πρώτος που έφερε τη Μπλακ Φράιντεϊ στην Ελλάδα, μιας και πολλά χωριά διεκδικούν τον τίτλο του πρωτοπόρου. Ήταν το παντοπωλείο του Παρασκευά του Κώτσου ή μήπως το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής; Δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως ο Βρασίδας έφτιαχνε μια μαύρη λίστα με όλα τα προϊόντα που ήθελαν οι συγχωριανοί του και πήγαινε στον Κωτσόβολο για να τα αγοράσει σε απίστευτες τιμές!

Ο Κωτσόβολος γράφει τη δική του ιστορία στον εορτασμό της Μπλακ Φράιντεϊ με ευφάνταστες καμπάνιες και εξαιρετικές προσφορές σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων διαφορετικών κατηγοριών. Η παράδοση αυτή συνεχίζεται και φέτος μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και τηλεφωνικά στο 210 2899999, απ’ όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και να παραλάβετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια στο σπίτι.

Οι προσφορές στα χιλιάδες προϊόντα του Κωτσόβολου για τη Μπλακ Φράιντεϊ έχουν ενεργοποιηθεί ήδη στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα. Εκεί θα βρείτε κορυφαίες τηλεοράσεις, laptops, smartphones, tablets, video games, wearables, φορητά ηχεία, συσκευές IoT για το “έξυπνο σπίτι”, μικροσυσκευές, λευκές συσκευές, gadgets, περιφερειακά, κάμερες και πολλά αλλά σε εξαιρετικές τιμές.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω από τη Black Friday:

Στη φετινή Μπλακ Φράιντεϊ, οι προσφορές του Κωτσόβολου δεν χάνονται!

Loading