LG

Η LG OLED TV και το Xbox Series X προσφέρουν την απόλυτη gaming εμπειρία με τις κονσόλες νέας γενιάς

Σε αποκλειστική συνεργασία προχώρησε η LG Electronics (LG) με την Microsoft με στόχο να αναδείξουν την απόλυτη gaming εμπειρία που προσφέρει η πολυαναμενόμενη κονσόλα Xbox Series X και η LG OLED TV σε βασικές αγορές σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η LG OLED TV γίνεται ο επίσημος συνεργάτης της νέας κονσόλας της Microsoft σε αυτές τις περιοχές και με ειδικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης, δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την συναρπαστική gaming εμπειρία στα μοντέλα LG OLED τηλεοράσεων του 2020 και στην πρόσφατη κονσόλα Xbox.

Ο συνδυασμός της πιο εξελιγμένης τηλεόρασης της LG και της πιο ‘δυνατής’ κονσόλας του Xbox επιτρέπει στους gamers να απολαμβάνουν τα παιχνίδια της επόμενης γενιάς. Με χαρακτηριστικά όπως εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms με χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και υποστήριξη για τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές HDMI, όπως τον Μεταβλητό Ρυθμό Ανανέωσης (VRR), τη λειτουργία Αυτόματου Χαμηλού Λανθάνοντα Χρόνου (ALLM) και το Βελτιωμένο Κανάλι επιστροφής ήχου (eARC), τα παιχνίδια αποδίδονται με εξαιρετική εικόνα και ήχο και ξεχωρίζουν για τον γρήγορο χρόνο απόκρισης. Με τέσσερις θύρες έτοιμες να υποστηρίξουν αυτές τις λειτουργίες, οι LG OLED τηλεοράσεις προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα των ταυτόχρονων συνδέσεων για πολλαπλές ρυθμίσεις από κονσόλες σε υπολογιστές.

Ο μοναδικός συνδυασμός του XBOX και της OLED σειράς τηλεοράσεων για το 2020 επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν 4K gaming έως 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε πραγματικό χρόνο. Οι OLED τηλεοράσεις της LG για το 2020 είναι οι πρώτες που υποστηρίζουν το νέο HGiG και ως ιδρυτικά μέλη του HDR Gaming Interest Group, η LG και η Microsoft είναι σίγουροι ότι οι τελευταίοι τίτλοι HDR θα μοιάζουν ακριβώς όπως τους είχαν οραματιστεί οι προγραμματιστές τους.

Με την τεχνολογία των αυτοφωτιζόμενων pixels, η LG OLED TV προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας με ζωντανά, φυσικά χρώματα και έντονη αντίθεση. Ως η πρώτη τηλεόραση και η πρώτη κονσόλα παιχνιδιών που υποστηρίζουν Dolby Vision και Dolby Atmos, θα καθηλώσουν τους gamers ακόμη περισσότερο στη δράση με δυναμικές εικόνες και ήχους.

Όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων της LG για το 2020 διαθέτουν το OLED Eye Comfort που συμβάλλει στην προστασία της όρασης και είναι πιστοποιημένα από την TÜV Rhineland, πληρώντας όλα τα υψηλά κριτήρια που θέτει η διεθνής εταιρεία δοκιμών. Η πιστοποίηση υποδεικνύει ότι οι τηλεοράσεις εκπέμπουν το ελάχιστο μπλε φως και προσφέρουν ευρεία γκάμα χρωμάτων, εξαιρετική απόδοση HDR και σταθερή ποιότητα εικόνας χωρίς τρεμόπαιγμα από κάθε γωνία θέασης. Για ακόμη μεγαλύτερη διασφάλιση της υγείας των ματιών, οι LG OLED τηλεοράσεις έχουν λάβει πιστοποιήσεις από το Underwriters Laboratories (UL) που αποδεικνύει ότι ο φωτισμός που εκπέμπεται δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για την ανθρώπινη όραση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading