Η SteelSeries προχωρά στην εξαγορά της KontrolFreek!


Η SteelSeries ανακοινώνει την απόκτηση της KontrolFreek, industry leader στα αξεσουάρ χειριστηρίων υψηλής απόδοσης. Η απόκτηση αυτή ενισχύει την ήδη ισχυρή παρουσία της SteelSeries στην αγορά του console gaming και την εξοπλίζει με επιτυχία στην επόμενη γενιά κόνσολών. Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη εξαγορά εντός του έτους εκ μέρους της SteelSeries, μετά την απόκτηση της A-Volute, δημιουργών του Nahimic και ηγετικών ανεξάρτητων δημιουργών εφαρμογών 3D ήχου, τον Απρίλιο.

Για σχεδόν δύο δεκαετίες, η SteelSeries είναι πρωτοπόρος στην βιομηχανία του gaming, προσφέροντας υψηλής ποιότητας περιφερειακά gaming στους επαγγελματίες αλλά και τους enthusiasts gamers από το PC έως και στις κονσόλες. Η πλατφόρμα λογισμικού της, SteelSeries Engine έχει εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινώς και έχει ενσωματωθεί σε δημοφιλή games και εφαρμογές. Ανά τα χρόνια, η εταιρία έχει χτίσει ένα ισχυρό brand και έχει χρησιμοποιήσει την υπεροχή αυτή για να προσπεράσει την ανάπτυξη κατηγορίας παγκοσμίως.

steelseries-kontrolfreek-2.jpg

Η KontrolFreek είναι η δημιουργός της περίφημης σειράς προϊόντων Performance Gaming Gear, η οποία περιλαμβάνει τα Performance Thumbsticks, Precision Rings, Performance Grips, Gaming Cables και άλλα υψηλής ποιότητας προϊόντα για PlayStation, Xbox, Nintendo Switch αλλά και PC. Τα αξεσουάρ χειριστηρίου της KontrolFreek δίνουν στους gamers λύσεις που αυξάνουν την ακρίβεια και τον χρόνο απόκρισης ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Η εξειδίκευση της KontrolFreek στα αξεσουάρ χειριστηρίου εναρμονίζεται πλήρως με τους οραματισμούς της SteelSeries για μελλοντικά προϊόντα για τους console gamers, καθώς και τους gamers σε PC και κινητά που χρησιμοποιούν χειριστήριο. Η απόκτηση της ταλαντούχας ομάδας της KontrolFreek θα επιταχύνει την πραγμάτωση του οράματος της SteelSeries για τα προϊόντα της σχετικά με χειριστήρια και αξεσουάρ. Επιπλέον, η κοινότητα της KontrolFreek με παραπάνω από 4 εκατομμύρια μέλη, η FreekNation, είναι απόδειξη της φήμης και της ποιότητας των υπαρχόντων σειρών προϊόντων τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading