SteelSeries Rival 5: Το νέο gaming mouse της εταιρείας

H SteelSeries, o παγκόσμιος ηγέτης στα gaming περιφερειακά και esports, παρουσίασε σήμερα το mouse Rival 5, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει μια μοναδική λύση για παίκτες που παίζουν πολλά παιχνίδια σε διαφορετικά είδη. Σχεδιασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση & style το Rival 5 εμπνεύστηκε από το χαμαιλέοντα και προσφέρει την ίδια ικανότητα να αλλάζει χρώμα και να μεταμορφώνεται στις ανάγκες του περιβάλλοντός του.

Προσφέροντας εφαρμογή, λειτουργία και εμφάνιση , το Rival 5 είναι ο χαμαιλέοντας των ποντικιών!

  • Εφαρμογή – Με βάση την ιστορία του πρωτοποριακού σχεδιασμού ποντικιού της SteelSeries, το Rival 5 ταιριάζει σαν γάντι. Κατασκευασμένο με καθολικό εργονομικό σχήμα, παρέχει εξαιρετική άνεση για οποιοδήποτε μέγεθος χεριού και στυλ λαβής και παρέχει εύκολη πρόσβαση στα πλευρικά κουμπιά για γρήγορες αποφάσεις σε οποιοδήποτε παιχνίδι.
  • Λειτουργία – Όταν αλλάζετε από το Fortnite στο Hitman 3 και Apex Legends, αυτό το ποντίκι είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Διαθέτει 9 προγραμματιζόμενα κουμπιά, το καθένα πλήρως προσαρμόσιμο για τα πιο σημαντικά πλήκτρα της συσκευής αναπαραγωγής και η διάταξη πλευρικού πίνακα γρήγορης δράσης 5 κουμπιών διαθέτει διακόπτη εναλλαγής για γρήγορες και αποτελεσματικές ενέργειες εντός του παιχνιδιού.
  • Εμφάνιση – Όπως ένας χαμαιλέοντας, οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν το συνδυασμό χρωμάτων τους για να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Το Brilliant PrismSync Lighting παρέχει 10 ζώνες 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων που φέρνουν το RGB στο επόμενο επίπεδο. Οι χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να συγχρονιστούν εύκολα με άλλα προϊόντα SteelSeries και ακόμη και να αντιδράσουν στις ενδείξεις του παιχνιδιού.

Για να αποκτήσετε άμεση απόκριση και να νιώσετε ότι οι παίκτες χρειάζονται σε γρήγορους αγώνες Battle Royale και πολλά άλλα, το Rival 5 είναι ελαφρύ , παρέχοντας ώρες άνετου, συνεχούς παιχνιδιού. Το Rival 5 ζυγίζει μόλις 85g, 30% ελαφρύτερο από τον ανταγωνισμό στην ίδια κατηγορία (G502). Για να το ολοκληρώσετε, ένα καλώδιο Super Mesh επιτρέπει γρήγορες κινήσεις , χρησιμοποιώντας ένα πλέγμα μικροϊνών που επιτρέπει λιγότερη έλξη και ελαφρύτερη αίσθηση.

Όπου πηγαίνετε, το ποντίκι πηγαίνει - σε πραγματικό χρόνο και με τέλεια ακρίβεια pixel. Διαθέτοντας αισθητήρα αέρα TrueMove, το Rival 5 προσφέρει αληθινή παρακολούθηση 1 προς 1 με 18.000 CPI, 400 IPS και επιτάχυνση 40G. Επιπλέον, οι διακόπτες Golden Micro IP54 επόμενης γενιάς βαθμολογούνται για 80 εκατομμύρια κλικ .

Το Rival 5 μοιάζει πολύ με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μηχανισμούς του χαμαιλέοντα που συνεργάζονται άψογα για να επιτρέψουν την αλλαγή χρώματος και την προσαρμογή στο περιβάλλον του. Επίσης διαθέτει ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο εφαρμογών μηχανών στο SteelSeries GG, το λογισμικό που κάνει προσαρμογή του φωτισμού RGB 10 ζωνών εύκολο και διαισθητικό. Τέλος το Discord και άλλες εφαρμογές με δυνατότητα GameSense , επιτρέπουν ειδοποιήσεις συνομιλίας, συμβάντα εντός παιχνιδιού και πολλά άλλα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading