Indiana Jones 5: Πρεμιέρα το 2022, φυσικά με Harrison Ford

Από την 2020 Investor Day της Disney δεν έλειψε η αναφορά στο Indiana Jones 5, το οποίο κανονικά ήταν να γυριστεί φέτος και να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021. Η πανδημία COVID-19 ανέτρεψε και αυτά τα σχέδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η εταιρεία παράτησε το project.

Το Indiana Jones 5 έχει μπει πλέον στο στάδιο οργάνωσης της ομάδας παραγωγής, η σκηνοθεσία ανατέθηκε τελικά στον James Mangold (Logan, Ford V. Ferrari) και φυσικά ο Harrison Ford θα επιστρέψει στον ρόλο του θρυλικού αρχαιολόγου για μια τελευταία φορά, αφού ο άνθρωπος έχει πατήσει τα 78. Το σημαντικότερο είναι ότι με αυτήν την ταινία θα κλείσει οριστικά ο κύκλος του Indiana Jones ως ήρωα, καθώς η Kathleen Kennedy της Lucasfilm άφησε να εννοηθεί ότι σε περίπτωση που επιστρέψουν στον κόσμο του Indiana Jones αυτό θα γίνει με άλλους χαρακτήρες και όχι με τον Indy.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την υπόθεση του Indiana Jones 5 και εκτός απροόπτου θα το δούμε μέσα στο 2022. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερο από το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull του 2008.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

[via]

Loading