Instagram: Δεν ετοιμάζει ξεχωριστή εφαρμογή για iPad επειδή δεν υπάρχει ζήτηση

Είναι γνωστό ότι το iPad παίζει χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία των tablets έχοντας πουλήσει περισσότερα από 450 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως από το 2010 μέχρι σήμερα, αλλά αυτό δεν φαίνεται ότι είναι αρκετό για την ομάδα ανάπτυξης του Instagram ώστε να πάρει την απόφαση δημιουργίας μιας native εφαρμογής για αυτό το format.

Σε συζήτηση που έγινε μέσω Twitter μεταξύ του γνωστού YouTuber Marques Brownlee και του Adam Mosseri, επικεφαλής του Instagram, αποκαλύφθηκε πως όντως η Meta (πρώην Facebook) έχει λάβει αμέτρητα ερωτήματα σχετικά με το ενδεχόμενο υλοποίησης εφαρμογής Instagram για το iPad. Η εταιρεία, ωστόσο, θεωρεί ότι δεν είναι και τόσα πολλά ώστε να γίνει προτεραιότητα για να προχωρήσει το project!

Επιπλέον, ο Mosseri εξέφρασε την ελπίδα του πως σε κάποια φάση θα δούμε εφαρμογή Instagram γραμμένη για το iPad, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι η εφαρμογή Instagram για iPhone λειτουργεί πλέον πάρα πολύ καλά και στα iPad σε landscape mode. Παλαιότερα, πάντως, είχε αναφέρει ότι δεν έχουν πολύ προσωπικό για να αναλάβουν ένα τέτοιο project.

Loading