Διαβάζουμε για αυτούς και τους βλέπουμε ήδη σε νέα συστήματα, επομένως, ήταν αναμενόμενο ότι η Intel θα προχωρούσε στη CES 2017 στα επίσημα αποκαλυπτήρια των νέων επεξεργαστών Intel Kaby Lake 7ης γενιάς για desktops, mobile workstations και high-end laptops (νωρίτερα μέσα στο 2016 είχαν κυκλοφορήσει οι Kaby Lake για ultraportables).

Η Intel παρουσιάζει τον πρώτο deca-core επεξεργαστή για desktops στην ιστορία της

Με βάση την εξέλιξη των επεξεργαστών τα τελευταία χρόνια, είναι λογικό η βελτίωση να μην είναι τόσο εντυπωσιακή. Για παράδειγμα, ο νέος Intel Core i7-7700K 7ης γενιάς είναι μόλις κατά 25% ταχύτερος από τον αντίστοιχο i7 της 4ης γενιάς, επομένως, δεν έχει πολύ μεγάλο νόημα να προχωρήσετε σε αλλαγή επεξεργαστή στο σύστημα σας αν έχετε ήδη κάποιον Intel Core 5ης ή 6ης γενιάς.

Προφανώς, οι νέοι επεξεργαστές προσφέρουν βελτιώσεις σε απόδοση και ταχύτητα για τις πιο μοντέρνες διαδικασίες, όπως επεξεργασία-αναπαραγωγή 4K videos 360º και υποστήριξη των πιο πρόσφατων επεξεργαστών γραφικών των Nvidia και AMD. Επίσης, η Intel σημειώνει ότι είναι πολύ πιο ομαλό το overclocking τους σε υψηλότερες από τις ονομαστικές συχνότητες (π.χ. έως 4.5GHz για τον i7-7700K), με την ενεργειακή κατανάλωση να παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Οι τιμές τους θα κινηθούν κοντά στα $300-350.

[via]

Advertisements