Joker: Δείτε το τελικό trailer της ταινίας που θα δώσει το Όσκαρ στον Joaquin Phoenix

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε ήδη παρακολουθήσει το πρώτο trailer για την ταινία Joker του Todd Phillips με πρωταγωνιστή τον τεράστιο Joaquin Phoenix. Αν δεν το έχετε κάνει, είναι μια καλή ευκαιρία να το δείτε μιας και από μόνο του...αξίζει ένα βραβείο!

Τώρα που το είδατε, μπορείτε να προχωρήσετε και στο νέο trailer που δημοσιεύθηκε πριν από λίγο για μια πιο καθαρή εικόνα της ταινίας. Αυτή τη φορά η υπόθεση εμβαθύνει ιδιαίτερα στο "χτίσιμο" των γεγονότων που οδήγησαν τον Arthur να γίνει ο Joker, ενώ για πρώτη φορά θα μάθουμε πράγματα για τον πατέρα του Batman, μιας και μέχρι σήμερα θεωρούμε ως σημείο εκκίνησης τη δολοφονία των γονιών του Bruce Wayne.

Να σημειωθεί ότι οι DC και Warner Bros. έχουν ξεκαθαρίσει πως το Joker φροντίζει να κρατήσει απόσταση από τις εκδόσεις του χαρακτήρα που έχουμε δει μέσα από τα Batman και τονίζουν πως πρόκειται για μια original, αυτόνομη ιστορία που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Η πρεμιέρα του Joker θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου και στις 5 Οκτωβρίου θα στείλουν προκαταβολικά το βραβείο Όσκαρ στον Joaquin Phoenix για να τελειώνουμε...

Loading