Η LEAGOO ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την συμφωνία της με top ομάδα της Premier League, κάτι που είχε προαναγγείλει την περασμένη Δευτέρα. Η ανερχόμενη κινέζικη εταιρεία έκλεισε 5ετη συμφωνία με την Tottenham Hotspur, η οποία περιλαμβάνει ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο για την διάδοση του brandname και των προϊόντων της.

Ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει και μια custom έκδοση του LEAGOO T5 στολισμένου με το logo της Tottenham, ενώ είναι δεδομένο ότι στις μελλοντικές διαφημιστικές καμπάνιες της θα συμμετέχουν αρκετοί παίκτες της ιστορικής αγγλικής ομάδας. Με τέτοιο διαφημιστικό άνοιγμα είναι δεδομένο ότι τουλάχιστον θα αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα τόσο στο "Νησί", όσο και στις υπόλοιπες Δυτικές αγορές.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία της LEAGOO με την Tottenham στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Επί τη ευκαιρία να σας υπενθυμίσουμε ότι μέχρι και αύριο 19 Αυγούστου έχετε την ευκαιρία να είστε ένας από τους 5 τυχερούς που θα προμηθευτούν το LEAGOO T5 (την κλασική έκδοση) σε τιμή μόλις $79.99, ενώ μέχρι τις 21 Αυγούστου θα είναι γενικά διαθέσιμο σε τιμή €110.02.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι απομένουν μόνο λίγες ώρες για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα LEAGOO KIICAA MIX, ενώ έχει ξεκινήσει η προπώληση του και από το Gearbest σε τιμή €119.08, την οποία μπορείτε να “ρίξετε” σε μόλις €93.56 δηλώνοντας το κουπόνι GBLKMIX στο ταμείο (για όσο καιρό/τεμάχια ισχύει).

 

Advertisements