League of Legends: Wild Rift, διαθέσιμη η open beta στην Ελλάδα από σήμερα

Η Riot Games, εκδότης και παραγωγός του League of Legends: Wild Rift, επεκτείνει την open Beta έκδοση σε νέες περιοχές στις 10 Δεκεμβρίου σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, Ρωσία και Τουρκία. Όλοι οι παίκτες σε αυτές τις χώρες θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο Wild Rift σε Android και iOS, και η Riot συνεχίζει να προσφέρει την ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους παίκτες να (ξανά)έρθουν στον κόσμο και την κοινότητα του League of Legends.

Σχετικά με το League of Legends

Το League of Legends είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι σε υπολογιστή στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Από τo 2009 έχει σαγηνεύσει την κοινότητα του gaming και έχει ανοίξει το δρόμο προς το επαγγελματικό gaming και τα esports. Η Αθήνα είναι η τελευταία πόλη, πριν την πανδημία, που φιλοξένησε τον Ευρωπαϊκό τελικό του League of Legends (LEC) στο ιστορικό κλειστό γήπεδο μπάσκετ Νίκος Γκάλης του ΟΑΚΑ τον Σεπτέμβριο του 2019, με πάνω από 12.000 θεατές και εκατομμύρια να βλέπουν από το σπίτι τους. Επαγγελματίες παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος ‘Forg1ven’ Τζορτζίου, ο Μάρκος ‘Comp’ Σταμκόπουλος και ο Λάμπρος ‘labrov’ Παπουτσάκης έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο LEC.

Μια πρώτη ματιά στο ‘League of Legends: Wild Rift’ πήραμε μέσω του iPhone 12 launch event. Τώρα η Riot Games υπόσχεται να παραδώσει μια πραγματική MOBA εμπειρία σε όλες τις κινητές συσκευές.

Περισσότερες πληροφορίες για τη 2η φάση της Open Beta

  • ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: Μετά την επιτυχία της Open Beta σε Νοτιοανατολική Ασία, Νότιο Κορέα και Ιαπωνία, η Riot ευελπιστεί να συνεχίσει να μοιράζεται τη μαγεία και ανταγωνιστική διασκέδαση του League of Legends με νεόυς παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες, ανεξαρτήτως δεξιοτήτων και προηγούμενης εμπειρίας.
  • Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ BARON: Για να γιορτάσει την έναρξη της Open Beta σε Ευρώπη, Τουρκία, Ρωσία, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, το Wild Rift κάνει κάτι πολύ μεγάλο — Baron μεγάλο.

Στις 10 Δεκεμβρίου από τις 11.00 π.μ., το Wild Rift μαζεύει τον κόσμο για τη μεγαλύτερη μάχη του Baron στην ιστορία, με παίκτες από όλο τον πλανήτη να ενώνονται σε ένα YouTube Livestream για να αντιμετωπίσουν το πολυαγαπημένο, γεννημένο στο σκότος, τέρας του ποταμού.

Οι συνεισφορές των παικτών στην ιστορική μάχη με τον Baron δεν θα μείνουν χωρίς αναγνώριση. Με την νίκη απέναντι στον Baron Nashor, όλοι οι συμμετέχοντες στην Open Beta θα ξεκλειδώσουν ένα μοναδικό Baron emote και εικονίδιο για το 2021.

  • ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ NOXUS EVENT: Οι Darius και Draven, δύο από τους πλέον αγαπημένους ήρωες του League of Legends, έχουν φτάσει στο Wild Rift! Μέσα του event της αδερφότητας του Noxus οι παίκτες θα ολοκληρώνουν αποστολές για να κερδίσουν ξεχωριστά θεματικά Noxus αντικείμενα και να ξεκλειδώσουν τα κόμικ που εμβαθύνουν στη σχέση των δύο ηρώων-αδερφών.
  • ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Οι παίκτες στις περιοχές που ανοίγει η Beta των Δεκέμβριο θα μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι και να συνδεθούν με τον υπάρχον λογαριασμό τους στη Riot Games και να κερδίσουν ανταμοιβές για βάση της χρονικής και οικονομικής επένδυσης που έχουν κάνει στο League of Legends σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες:

League of Legends: Wild Rift - [Google Play Link]

League of Legends: Wild Rift - [App Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading