Πόσο δυνατός είσαι στο 1v1 του League of Legends;

Το Red Bull Solo Q επιστρέφει στην Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά έρχεται ανανεωμένο σε νέο lane. Το επίσημο παγκόσμιο 1v1 τουρνουά League of Legends για ερασιτέχνες θα διεξαχθεί φέτος σε πάνω από 35 χώρες!

Πιστεύεις ότι το ‘χεις;

Δήλωσε συμμετοχή, παίξε, κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα ερασιτέχνη παίχτη LoL και φτάσε μέχρι τον Παγκόσμιο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 13 Οκτωβρίου για να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα!

Ποιο είναι το φορμάτ;

Θα πραγματοποιηθούν 4 online προκριματικοί στις 17, 18, 24 και 25 Σεπτεμβρίου όπου οι διαγωνιζόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους στις 1v1 μάχες για να κερδίσουν μια θέση στον ελληνικό online τελικό που θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί live από το twitch.tv/redbullgr.

Σημαντικό: Οι συμμετοχές μπορούν να είναι απεριόριστες οπότε μην αγχωθείς για αυτό. Ωστόσο, όταν έρθει η ώρα του check-in μόνο οι 512 πρώτοι θα μπορέσουν να λάβουν μέρος. Οπότε μην ξεχαστείς! Μπες 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα και κάνε το check-in σου.

Από τους προκριματικούς θα προκριθούν 8 παίκτες, ενώ ο μεγάλος νικητής του ελληνικού τελικού θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί με τον γνωστό esports αθλητή, Icebreaker.

Δήλωσε συμμετοχή στους προκριματικούς εδώ.

Πάντα υπάρχει ένα Red Bull ‘twist’:

Το Red Bull Solo Q δίνει ένα twist στα ματς του League of Legends, βάζοντας τους παίκτες να δώσουν 1v1 μάχες αντί για το κλασικό 5v5. Ο πρώτος παίκτης που θα κάνει “First blood”, ή θα καταστρέψει το tower του αντιπάλου του ή θα φτάσει τα 100-minions score, αναδεικνύεται νικητής.

Τι θα κερδίσεις;

Οι νικητές του ελληνικού τελικού θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και gaming gear από τη Steelseries και φυσικά το χρυσό εισιτήριο του Παγκοσμίου Τελικού στη Νέα Υόρκη, όπου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

Loading