Leica M11: Επίσημα η νέα rangefinder κάμερα της εταιρείας

Η Leica ανακοίνωσε επίσημα τη νέα προσθήκη της στην σειρά rangefinder καμερών, με το μοντέλο Leica M11 να διατηρεί μεν την κλασική εμφάνιση, αλλά να φέρνει στο πακέτο της μια νέα τεχνολογία στον αισθητήρα, panel αφής υψηλής ανάλυσης και μεγάλη αυτονομία.

Συγκεκριμένα, η Leica M11 διαθέτει νέο αισθητήρα 60MP CMOS και σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή εικόνας Maestro III η εταιρεία κάνει λόγο για τεχνολογία Triple Resolution. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ RAW και JPEG format για λήψεις σε ανάλυση 60MP, 36MP ή 18MP με πλήρη εκμετάλλευση όλου του μεγέθους του αισθητήρα προκειμένου να κερδίζει υψηλότερη απόδοση και μικρότερο όγκο αρχείων στις χαμηλότερες αναλύσεις.

Επιπλέον, στα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται 15 επίπεδα δυναμικού εύρους, ευαισθησία ISO 64-50.000, ηλεκτρονικό κλείστρο για ταχύτητα έως 1/16.000, νέα διάταξη στο χρωματικό φίλτρο για καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων, 64GB αποθηκευτικός χώρος (επέκταση με SD card), οθόνη αφής ανάλυσης 2.3-million dot (800nits φωτεινότητα), ηλεκτρονική διόπτρα Visoflex 2 EVF (3.7-million dot ανάλυση) με δυνατότητα περιστροφής στις 90°, μπαταρία 1800mAh και φορτίζει μέσω USB Type-C. Από πλευράς κατασκευής, η Leica M11 είναι διαθέσιμη σε μαύρη και ασημί έκδοση, και ζυγίζει 540gr και 640gr αντίστοιχα.

Η τιμή της Leica M11 ορίστηκε στα $8995.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading