LELO Hex: Το νέο προφυλακτικό που δεν τρυπά ούτε με βελόνα [Video]

lelo_hex_1

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί σημαντικά οι έρευνες που αφορούν την εξέλιξη των προφυλακτικών, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο αν αναλογιστεί κανείς ότι για σχεδόν 70 χρόνια δεν υπήρξε καμία ριζική αλλαγή στον σχεδιασμό τους. Αυτό ισχυρίζεται ότι κατάφερε η σουηδική LELO μετά από 7 χρόνια δουλειάς και ζητά τη χρηματοδότηση του κοινού μέσα από την πλατφόρμα Indiegogo για να φέρει στην αγορά το HEX.

Διαβάστε επίσης:

Το προφυλακτικό του μέλλοντος είναι λεπτό όσο μια ανθρώπινη τρίχα

14χρονοι μαθητές δημιούργησαν προφυλακτικό που αλλάζει χρώμα όταν εντοπίσει ΣΜΝ

Ιαπωνική εταιρεία κατασκευάζει τα λεπτότερα προφυλακτικά στον κόσμο πάχους μόλις 0.01mm!

Επιστήμονες κατασκευάζουν το πρώτο προφυλακτικό από γραφένιο!

Νέα επικάλυψη για προφυλακτικά προστατεύει 100% από HIV και αφροδίσια νοσήματα

Η LELO δεν στράφηκε σε νέα υλικά για την κατασκευή του HEX, αλλά χρησιμοποίησε το εγκεκριμένο latex σε διαφορετική δομή. Η εταιρεία αποφάσισε να ακολουθήσει τη δομή του γραφενίου (εξαγωνική), το οποίο είναι το λεπτότερο και ισχυρότερο υλικό που γνωρίζουμε σήμερα, και έτσι κάθε προφυλακτικό HEX αποτελείται από 350 μικρά εξάγωνα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά λεπτό προφυλακτικό πολύ μεγάλης ανθεκτικότητας, καθώς δεν τρυπά ούτε με βελόνα! Επίσης, σύμφωνα με την εταιρεία, η εξαγωνική δομή δεν προκαλεί κανένα εσωτερικό αίσθημα τριβής στο μόριο του χρήστη και δεν υπάρχει κίνδυνος για ερεθισμούς.

Να σημειωθεί ότι την καμπάνια της LELO στηρίζει και ο ηθοποιός Charlie Sheen, γνωστός για την πολύ ενεργή σεξουαλική ζωή του και φορέας του ιού HIV, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την χρήση προφυλακτικών.

Μπορείτε να στηρίξετε το LELO Hex από εδώ.

[via]

 

Loading