Νέα τηλεόραση της LG διώχνει από μόνη της τα κουνούπια

lg_mosquito_away

Η τεχνολογία "Mosquito Away" χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα, τα οποία απωθούν τα κουνούπια και σας επιτρέπει να βλέπετε τηλεόραση εντελώς απερίσπαστοι από ενοχλητικά ιπτάμενα έντομα.

Η LG έχει συμπεριλάβει την ίδια τεχνολογία σε κλιματιστικά, αλλά και πλυντήρια. Οι ασθένειες που μεταφέρουν τα κουνούπια, όπως η ελονοσία και ο δάγκειος πυρετός αποτελούν τεράστιο πρόβλημα στην Ινδία.

Ο πληθυσμιακό έλεγχος των κουνουπιών και η αποφυγή τσιμπημάτων είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για την πρόληψη της μετάδοσης αυτών των επικίνδυνων ασθενειών. Οι νέες τηλεοράσεις, που μόλις κυκλοφόρησε η LG έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες να πετύχουν αυτό ακριβώς.

lg_mosquito_away_1

Η τηλεόραση διατίθεται σε δύο μοντέλα, με κόστος 26.500 και 47.500 ρουπίες αντίστοιχα (€346 και €620). Στοχεύει κυρίως σε κοινό χαμηλότερων εισοδημάτων, που ζει υπό συνθήκες οι οποίες το καθιστούν ευάλωτο σε κουνούπια.

Η ίδια τηλεόραση θα αρχίσει να πωλείται τον επόμενο μήνα στις Φιλιππίνες και τη Σρι Λάνκα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για πώλησή της αλλού.

Η εταιρεία είχε αρχίσει την ανάπτυξή της πριν το ξέσπασμα του ιού Ζίκα στη Λατινική Αμερική, που προκάλεσε ανησυχία για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι αρχίζουν οτν Αύγουστο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

[via NEWS247.gr]

Loading