LG PK7: Τα νέα Bluetooth ηχεία για μοναδική ποιότητα ήχου και φορητότητα χωρίς συμβιβασμούς

[Δ.Τ.]

H LG παρουσιάζει τη νέα σειρά φορητών Bluetooth ηχείων PK7. Τα νέα ηχεία διαθέτουν ένα σύνολο νέων δυνατοτήτων ήχου, φορητότητας, συνδεσιμότητας και φωτισμού για να βιώσουν οι χρήστες μια μοναδική εμπειρία ήχου χωρίς συμβιβασμούς, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Με τις προηγμένες τεχνολογίες της Meridian Audio, τους Βρετανούς πρωτοπόρους στον ήχο υψηλής ανάλυσης, η LG προσφέρει ποιοτικό ήχο κάθε μέρα στους λάτρεις της μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρά το μικρό μέγεθος των νέων ηχείων, το PK7 με ισχύ 40 watt έχει εντυπωσιακά διευρυμένο πεδίο ήχου και αποδίδει ισορροπημένο ήχο και δυνατά μπάσα χωρίς παραμορφώσεις, ενώ οι δύο παθητικοί ακτινοβολητές (Dual Passive Radiators) ενεργούν ως μίνι οδηγοί μπάσων που όχι μόνο αποδίδουν εκπληκτικά μπάσα, άλλα δίνουν και άλλη ενέργεια στα πάρτι. Ταυτόχρονα, τα διπλά Tweeters αποδίδουν επιπλέον ευκρίνεια που βοηθά στην πιο λεπτομερή απόδοση των μουσικών οργάνων και των φωνητικών. Επίσης, η υποστήριξη των ηχείων με codec APT-X HD επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου υψηλότερης πιστότητας από εκείνης των CD, από το συμβατό τηλέφωνο των χρηστών απευθείας στο ηχείο τους.

Tα νέα ηχεία διαθέτουν και λειτουργία φωνητικών εντολών, όπου οι χρήστες δεν έχουν παρά να πατήσουν ένα κουμπί για να ενεργοποιήσουν τη φωνητική βοήθεια του smart phone τους και να χειριστούν άνετα το ηχείο με τη φωνή τους και να παίξει το επόμενο τραγούδι ή να κάνουν ερωτήσεις. Ενώ, για περισσότερο χρώμα και φως στα πάρτι το ηχείο διαθέτει πολυχρωματικό φωτισμό που πάλλεται ανάλογα με το ρυθμό και τα woofers του διαθέτουν αστραφτερές λωρίδες φωτισμού επάνω και κάτω δίνοντας επιπλέον πάθος.

Χάρη στην αδιάβροχη προστασία του πρότυπου IPX5, οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κοντά στην πισίνα ή ακόμα και κάτω από τους ψεκαστήρες του κήπου, χωρίς κανένα φόβο. Επίσης, η λαβή X-Grip δίνει στο ηχείο τη σταθερότητα και τη δομική προστασία που χρειάζεται, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά και σταθερή τοποθέτηση του όπου επιθυμεί. Επιπλέον, χάρη στην ενσωματωμένη του μπαταρία και τη μεγάλη αυτονομία του, το ηχείο PK7 μπορεί να παίζει έως και 24 ώρες, μέχρι την επόμενη φόρτιση, ακόμα και όταν το πάρτι έχει πια τελειώσει.

Τέλος, μέσω σύνδεσης Bluetooth και με τη λειτουργία Party mode, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει 2 συστήματα PK7 ασύρματα και να απολαύσει διπλάσια ισχύ (80 watt) ή συνδέοντάς ένα PK7 με ένα PK5 (20watt) να δημιουργήσει ένα σύστημα surround 60 watt. Επιπλέον, η σύνδεση δύο κινητών συσκευών προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς ροής μουσικής για μια πιο ευέλικτη και διασκεδαστική εμπειρία ακρόασης καθώς μπορείτε μαζί με ένα φίλο σας να στέλνετε και να επιλέγετε μουσική εναλλάξ.

This slideshow requires JavaScript.

Loading