Luther: Η Netflix ετοιμάζει ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά

Το Netflix σε συνεργασία με το BBC συνεργάζονται για την νέα ταινία Luther με βασικό πρωταγωνιστή τον Idris Elba.

Στο καστ της επερχόμενης ταινίας έχουμε δύο σημαντικές προσθήκες που θα ξεχωρίσουν με τις υποκριτικές τους ικανότητας. Πρόκειται για την Cynthia Erivo, η οποία διακρίθηκε για την ερμηνεία της ως Harriet Tubman, αλλά και για τον Andy Serkis από το Lord of the Rings.

Ο δημιουργός και συγγραφέας της ομώνυμης σειράς, Neil Cross ανέλαβε το σενάριο της νέας ταινίας και ο Jamie Payne θα υπογράψει την σκηνοθεσία. Η παραγωγή της ταινίας Luther αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Ακολουθεί μια σύνοψη της ταινίας, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter:

Στην ιστορία της ταινίας, η οποία είναι η συνέχεια του έπους του Luther, ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια διπλή απειλή. Η Erivo υποδύεται μια ντετέκτιβ που είναι και ορκισμένη εχθρός του Luther, ενώ ο Serkis είναι ο κακός εγκληματίας της ιστορίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading