Με αφετηρία την Ελλάδα το Partners Excellence Program του Viber

Η Rakuten Viber, από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην επικοινωνία, πρωτοπόρος στην Ελλάδα, ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνεια την επικείμενη έναρξη ενός νέου προγράμματος κινήτρων που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των διαφημιστικών εταιρειών στην Ελλάδα. Αυτή η εντελώς καινούρια πρωτοβουλία αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να προωθήσει αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες εντός της ελληνικής αγοράς καθώς στοχεύει να βοηθήσει τις διαφημιστικές εταιρείες να αναπτυχθούν με περισσότερη εκπαίδευση και νέα εργαλεία, χτίζοντας έτσι μία στενότερη σχέση με τους πελάτες τους.

Με το Partners Excellence Program, η Rakuten Viber υπογραμμίζει την αφοσίωσή της στην καλλιέργεια των σχέσεων με τις διαφημιστικές εταιρείες. Εφαλτήριο η Ελλάδα για το Partners Excellence Program καθώς η Rakuten Viber την επιλέγει ως αρχική αγορά στην παγκόσμια επέκταση του προγράμματος. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο, υπογραμμίζοντας για μια ακόμη φορά τη στρατηγική σημασία της ελληνικής αγοράς για τη Rakuten Viber.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προγράμματος έχουν μελετηθεί σχολαστικά για να αναβαθμίσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες με εταιρείες που θα επιτρέψουν τόσο σε αυτές όσο και στους πελάτες τους να πετύχουν, καθώς αυτή είναι η πραγματική έννοια της συνεργασίας.

Οι διαφημιστικές εταιρείες που θα επιλέξουν να γίνουν επίσημοι συνεργάτες μέσω του  Viber Partners Excellence ενισχύουν την αναγνώριση και το κύρος τους καθώς αποκτούν αποκλειστικά εργαλεία προκειμένου να παρέχουν στους πελάτες τους ξεχωριστές υπηρεσίες που θα ενδυναμώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

Οι διαφημιστικές εταιρείες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 3 επίπεδα του Viber Partners Excellence, Partner, Gold Partner και Platinum Partner, που τους ταιριάζει για να αποκτήσουν αποκλειστικά προνόμια όπως:

  • Αναγνώριση: Δημόσια αναγνώριση για τους επίσημους εταίρους.
  • Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Πρόσβαση σε εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς πόρους και προγράμματα κατάρτισης.
  • Προτεραιότητα σε πρόσβαση σε νέα προϊόντα: Πρώιμη πρόσβαση σε νέα προϊόντα ή δυνατότητες παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
  • Υποστήριξη Premium: Διαθεσιμότητα υπηρεσιών υποστήριξης premium για το υψηλότερο επίπεδο βοήθειας.

Με το Rakuten Viber Partners Excellence οι διαφημιστικές εταιρείες αποδεικνύουν πως κατέχουν τις βέλτιστες πρακτικές στα προϊόντα του Viber, ενώ η πιστοποίηση κάθε επιπέδου είναι απόδειξη αξιοπιστίας από την Rakuten Viber. 

Περισσότερες πληροφορίες ώστε οι διαφημιστικές εταιρείες να εξερευνήσουν τα οφέλη του προγράμματος βρίσκονται εδώ.

Προσπαθούμε πάντα να πρωτοπορούμε στον κλάδο μας, προσφέροντας εξαιρετική προστιθέμενη αξία στις βασικές μας υπηρεσίες και περισσότερες λειτουργίες. Η αποστολή μας με αυτό το πρόγραμμα είναι σαφής: να είμαστε ο σταθερός συνεργάτης σας στο ταξίδι της διαφημιστικής αγοράς προς την απαράμιλλη επιτυχία. Προσαρμόσαμε το Viber Excellence ώστε να είναι ο αξιόπιστος σύντροφος, που προσφέροντας νέα πλεονεκτήματα θα δώσει τη δυνατότητα σε εταιρείες και διαφημιζόμενους να οδηγήσουν την συνεργασία τους σε νέα μονοπάτια επιτυχίας.  

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για το απίστευτο ταξίδι που πρόκειται να ξεκινήσουμε και ανυπομονώ να γιορτάσω νέες επιτυχίες της εταιρείας σας μέσα από την συνεργασία μας.’’  - δήλωσε η Cristina Constandache, Chief Revenue Officer της Rakuten Viber.

Loading