Meta: Φέρνει τα NFTs στο Instagram και αργότερα στο Facebook

Σειρά της Meta να συμμετέχει στην τρέλα με τα περίφημα NFTs, τα οποία παρεμπιπτόντως παρουσιάζουν μεγάλη πτώση τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο Mark Zuckerberg επιβεβαίωσε πως θα ξεκινήσει με την εμφάνιση τους αρχικά στο Instagram και αργότερα στο Facebook.

Ειδικά για την περίπτωση του Instagram, τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής του τμήματος, Adam Mosseri, ο οποίος ανέφερε πως ξεκινούν οι δοκιμές σε μικρά groups χρηστών στις ΗΠΑ που θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάζουν τα NFTs τους στα posts, τα μηνύματα και τα Stories ως tags με ονομασία «digital collectibles». Οι άλλοι χρήστες θα μπορούν να πατήσουν επάνω στο tag για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τον δημιουργό και τον ιδιοκτήτη του NFT. Επιπλέον, ο Mosseri δηλώνει εμφατικά πως η υποστήριξη των NFTs στο Instagram θα μπορούσε να εκτοξεύσει την δημοτικότητα τους σε μια ευρύτερη βάση χρηστών.

Να σημειωθεί ότι σε πρώτη φάση θα υποστηρίζονται τα NFTs που βασίζονται στα blockchains των Ethereum και Polygon, ενώ θα ακολουθήσουν αυτά των Solana και Flow. Μένει να δούμε αν θα αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον των χρηστών για τα NFTs, τα οποία έφτασαν στο μέγιστο τους πέρυσι τον Σεπτέμβριο και πλέον έχουν πατώσει.

Loading