Μετά τη Barbie, η Margot Robbie φέρεται να ετοιμάζει ταινία Monopoly!

Μετά την τεράστια επιτυχία της Barbie, η Margot Robbie φαίνεται ότι θέλει να επαναλάβει κάτι παρόμοιο μεταφέροντας στον κινηματογράφο ένα από τα πιο κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια όλων των εποχών, τη Monopoly! Σύμφωνα με το Variety, η Lionsgate εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την παραγωγή μιας ταινίας Monopoly από τη LuckyChap, την εταιρεία της Margot Robbie που μας έδωσε στο παρελθόν τα Birds of Prey, Saltburn και φυσικά τη Barbie.

Σε δήλωση του σχετικά με τη νέα ταινία, ο επικεφαλής ταινιών της Lionsgate, Adam Fogelson, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ξεκάθαρη άποψη της LuckyChap σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία της Monopoly και τον ενθουσιασμό του για την πιθανότητα το παιχνίδι να γίνει ένα ακόμη blockbuster για την εταιρεία παραγωγής.

Η Hasbro, η οποία κατέχει επίσης τα δικαιώματα των Transformers, μας έχει προειδοποιήσει εδώ και χρόνια για τις φιλοδοξίες της να ξεκινήσει ένα ολόκληρο κινηματογραφικό σύμπαν ταινιών βασισμένο στα παιχνίδια της. Και μετά την εισπρακτική επιτυχία της Barbie της Greta Gerwig, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η Lionsgate θέλει να φέρει τον θείο Pennybags στη μεγάλη οθόνη.

Για την ώρα, πάντως, είναι πολύ νωρίς να γνωρίζουμε την υπόθεση, τους συμμετέχοντες στην παραγωγή (σκηνοθεσία, σενάριο, ηθοποιοί) και φυσικά την ημερομηνία πρεμιέρας.

[via]

Loading