Microsoft: Ακόμα μία 10ετης συμφωνία με cloud gaming υπηρεσία

Ακόμα μία δεκαετής συμφωνία για τη διανομή των τίτλων της Activision Blizzard (π.χ. Call of Duty) έκλεισε η Microsoft, μετά από αυτές με τις Nintendo, Nvidia (GeForce Now) και Boosteroid, στην προσπάθεια της να αποδείξει πως δεν επιθυμεί να κρατήσει αποκλειστικότητες.

Αυτή τη φορά η συμφωνία έγινε με την Ubitus K.K., ιδιοκτήτρια της cloud gaming υπηρεσίας GameNow, η οποία έχει εργαστεί στο παρελθόν και επάνω στις cloud εκδόσεις διάφορων τίτλων του Nintendo Switch. Η νέα συμφωνία δεν αφορά μόνο τους τίτλους της Activision Blizzard, αλλά και πληθώρα παιχνιδιών του Xbox για streaming σε PCs, με τον επικεφαλής του τμήματος Xbox, Phil Spencer, να τονίζει για άλλη μια φορά πως δεσμεύονται να δώσουν περισσότερες επιλογές σε περισσότερους gamers.

Όπως ανέφερε η Ubitus K.K. στο Twitter, χάριν στο 10ετές συμβόλαιο με τη MIcrosoft θα ενισχύσουν σημαντικά την υπηρεσία GameNow, καθώς η βιβλιοθήκη της θα εμπλουτιστεί με περισσότερους από 1000 τίτλους.

Εξάλλου, η τελική απόφαση της ΕΕ για την έγκριση (ή όχι) της πολύκροτης εξαγοράς της Activision Blizzard πήρε παράταση για τις 22 Μαΐου 2023, μιας και αρχικά ήταν να βγει μέσα στον Απρίλιο.

Loading