Microsoft: Ετοιμάζει επόμενης γενιάς λειτουργικό σύστημα με έμφαση στη βιομετρική ασφάλεια

Μια επίσημη κοινή ανακοίνωση των AMD και Synaptics φαίνεται ότι μας αποκαλύπτει ορισμένα χρήσιμα στοιχεία για το επόμενης γενιάς λειτουργικό σύστημα που ετοιμάζει η Microsoft. Οι δύο εταιρείες αναφέρονται στη συνεργασία τους επάνω στη νέα πλατφόρμα της τελευταίας με την ξεκάθαρη φράση "το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft με έμφαση στη βιομετρική ασφάλεια συμπεριλαμβανομένου του Windows Hello".

Οι AMD και Synaptics συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα νέο benchmark για την πιστοποίηση τεχνολογίας βιομετρικής αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων πολύ υψηλής ασφαλείας για χρήση σε επαγγελματικά και καταναλωτικά notebook PCs που χρησιμοποιούν την τελευταία γενιά επεξεργαστών AMD Ryzen και το επόμενης γενιάς λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς θα είναι αυτό το "επόμενης γενιάς" λειτουργικό σύστημα της Microsoft, αφού η εταιρεία στο παρελθόν είχε τονίσει αρκετές φορές ότι το Windows 10 θα παραμείνει το μοναδικό σύστημα της και απλά θα αναβαθμίζεται με νέες λειτουργίες ανά τακτά διαστήματα.

[via]

Loading