Midnight Mass: Πρώτο trailer για τη νέα horror σειρά του Netflix

O δημιουργός της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας και μυστηριώδους σειράς του Netflix, The Haunting of Hill House επιστρέφει με μία νέα σειρά γεμάτη παρόμοιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ο Mike Flanagan βάζει την υπογραφή του στο Midnight Mass και προετοιμάζει τους θεατές για ένα ταξίδι ανεξήγητου μυστηρίου.

Η νέα σειρά Midnight Mass ακολουθεί την ιστορία μίας μικρής, απομονωμένης νησιώτικης κοινότητας, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με πολυάριθμες εντάσεις με την επιστροφή ενός νεαρού άντρα (Zach Gliford) και ενός χαρισματικού ιερέα (Hamish Linklater). Όταν ο ερχομός του ιερέα Paul στο νησί Crockett συμπίπτει με ανεξήγητα γεγονότα, μία θρησκευτική ομάδα καταλαμβάνει την κοινότητα.

Στο Midnight Mass θα συναντήσουμε ως πρωταγωνιστές τους Rahul Kohli, Zach Gilford και Hamish Linklater. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Σεπτεμβρίου. 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading