Mortal Kombat: Η νέα κινηματογραφική μεταφορά κάνει πρεμιέρα στις 16 Απριλίου 2021

Η Warner Bros. ανακοίνωσε επίσημα ότι η νέα ταινία Mortal Kombat θα προβληθεί τελικά στους κινηματογράφους στις 16 Απριλίου 2021 αντί για τις 15 Ιανουαρίου 2021 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Πρόκειται για μια νέα απόπειρα μεταφοράς της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη, μετά από αυτήν του 1995 που μάλλον θυμάται ή δεν θέλει να θυμάται κανείς. Το σενάριο υπογράφει ο Greg Russo, ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως το Mortal Kombat θα είναι ακατάλληλο για ανηλίκους, διότι θα δούμε μερικά πολύ εντυπωσιακά και ιδιαιτέρως βίαια fatalities.

Όπως όλες οι νέες ταινίες της Warner Bros., έτσι και το Mortal Kombat θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμο μέσα από την υπηρεσία HBO Max, για την οποία περιμένουμε επέκταση στην Ευρώπη μέσα στην επόμενη χρονιά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading