Myst 25th Anniversary Collection: Σάρωσε το Kickstarter μέσα σε λίγες ώρες το πακέτο με όλα τα παιχνίδια της θρυλικής σειράς [Video]

Το άρμεγμα της σειράς Myst από τη δημιουργό Cyan συνεχίζεται, αυτή τη φορά με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου, το οποίο έμεινε στην ιστορία ως ένα από τα κορυφαία adventure games όλων των εποχών. Η εταιρεία στράφηκε στην πλατφόρμα Kickstarter για να χρηματοδοτήσει το πακέτο Myst 25th Anniversary Collection και το κοινό κάλυψε τον στόχο μέσα σε λίγες ώρες!

Διαβάστε επίσης: Myst: Το κλασικό adventure game κυκλοφόρησε σε remastered έκδοση για συσκευές Android [Video]

Στο πακέτο περιλαμβάνονται τα Myst (1993), Riven: The Sequel to Myst (1997), RealMyst: Interactive 3D Edition (2000), Myst 3: Exile (2001), Uru: Ages Beyond Myst (2003), Myst 4: Revelation (2004) και Myst 5: End of Ages (2005). Οι εκδόσεις για Windows PC είναι συμβατές πλέον με το λειτουργικό σύστημα Windows 10 χάριν στη συνεργασία της Cyan με το δημοφιλές κατάστημα GOG, αλλά οι χρήστες υπολογιστών Mac δεν θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους τίτλους επειδή απαιτείται να ξαναφτιαχτούν από την αρχή.

Μπορείτε να δείτε όλα τα πακέτα και να στηρίξετε την προσπάθεια από εδώ.

Loading