Myst: Το κλασικό adventure game κυκλοφόρησε σε remastered έκδοση για συσκευές Android [Video]

Σχεδόν 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το Myst παραμένει ένα από τα κορυφαία adventure games όλων των εποχών, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για δεκάδες παιχνίδια της ίδιας κατηγορίας. Στα χρόνια που ακολούθησαν επανακυκλοφόρησε για νέες πλατφόρμες με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις σε γραφικά και ήχο, και τώρα έφτασε ο καιρός να το δούμε και στις συσκευές Android.

Στο παιχνίδι αναλαμβάνετε τον ρόλο του "The Stranger", ο οποίος ταξιδεύει στο μυστηριώδες νησί για να ανακαλύψει τα μυστικά του. Πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό adventure από επίπεδο δυσκολίας και σίγουρα θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, αν δεν έχετε ασχοληθεί μαζί του μέχρι σήμερα.

Να σημειωθεί ότι το Myst ήταν το κορυφαίο παιχνίδι σε πωλήσεις στα Windows PCs μέχρι το 2002, δηλαδή σχεδόν για μια δεκαετία. Πρόσφατα, οι δημιουργοί του κυκλοφόρησαν και το Obduction, το οποίο θεωρείται πνευματικό παιδί του Myst.

Ο τίτλος της νέας remastered έκδοσης είναι realMyst και σε αντίθεση με το original έχει δημιουργηθεί πλήρες 3D περιβάλλον για την πλοήγηση του χρήστη στο νησί (στο original είχαμε απλά σταθερές εικόνες). Θα το βρείτε στο Google Play σε τιμή €7.99.

Όσοι προτιμάτε να παίξετε σε Windows PC μπορείτε να το βρείτε και στο GOG.

Loading