Νέα χρονιά με νέες εκπτώσεις σε γνήσια κλειδιά Windows και Office

Κουραστήκατε να μένετε σε μια πειρατική έκδοση του Windows ή να βλέπετε μια ενοχλητική υπενθύμιση ενεργοποίησης; Σας έχουμε καλά νέα, καθώς στο κατάστημα Vip-cdkdeals.com, στο πλαίσιο των εορταστικών εκπτώσεων, τα κλειδιά άδειας χρήσης των Windows 10 και Windows 11 διατίθενται με πολύ μεγάλες εκπτώσεις. Επιπλέον, σας έχουμε έναν ειδικό κωδικό προσφοράς που θα κάνει τις τιμές τους ακόμα πιο προνομιακές.

Το μόνο που χρειάζεται να εισάγετε τον κωδικό TG30 πριν από την πληρωμή, για να αποκτήσετε την πρόσθετη έκπτωση του 30% στα παρακάτω προϊόντα:

Πως να πραγματοποιήσετε αγορά από το VIP-CDKdeals

1. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από την παραπάνω λίστα

2. Προσθέστε το στο καλάθι σας

goodoffer24-february-step-2.jpg

3. Δηλώστε το κουπόνι TG30 στο πλαίσιο Promotion Code

4. Πατήστε Submit Order

goodoffer24-february-step-3.jpg

5. Επιλέξτε μέθοδο πληρωμής (προτείνουμε πάντα PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια)

goodoffer24-february-step-4.jpg

6. Ολοκληρώστε την πληρωμή και σύντομα θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει το κλειδί (καμιά φορά μπορεί να φτάσει στον φάκελο Spam)

goodoffer24-february-step-5.jpg

Ενεργοποίηση Windows 10/11

Για την ενεργοποίηση του προϊόντος θα χρειαστεί πρώτα να έχετε κατεβάσει την έκδοση Windows 10 που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση τους με το κλειδί που αγοράσατε. (Start Menu -> Settings -> Update & Security -> Activate Windows or Change Product Key).

Loading