Νέα λειτουργία διαμοιρασμού τραγουδιών του Spotify στο Snapchat

Η Spotify επεκτείνει τη συνεργασία της με το Snapchat για να προσφέρει στους χρήστες έναν νέο τρόπο να μοιράζονται τα αγαπημένα τους τραγούδια στην κοινωνική εφαρμογή. Μια νέα λειτουργία "Share Track Lens" σας επιτρέπει να απαθανατίζετε τον κόσμο γύρω σας στην κάμερα και ταυτόχρονα να μοιράζεστε ένα τραγούδι. Ο φακός θα επικαλύπτει τον τίτλο του τραγουδιού, το όνομα του καλλιτέχνη, το εξώφυλλο και ένα link για να ακούσετε το κομμάτι στο Spotify.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές Spotify και Snapchat για το smartphone σας είναι ενημερωμένες. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε ένα κομμάτι στο Spotify που θέλετε να μοιραστείτε. Έπειτα, μπορείτε να ανοίξετε το μενού διαμοιρασμού και να πατήσετε το εικονίδιο "Lens" του Snapchat. Το Lens θα δημιουργήσει στη συνέχεια τις πληροφορίες του κομματιού στο Snapchat. Αφού δημιουργήσετε το Snap σας, μπορείτε να το κοινοποιήσετε στο Story σας ή σε άλλους.

Παρόλο που οι χρήστες του Snapchat είχαν τη δυνατότητα να μοιράζονται τι ακούνε στο Spotify από το 2019, δεν μπορούσατε να το κάνετε ενώ απαθανατίζετε τον εαυτό σας ή το περιβάλλον σας, καθώς μπορούσατε να μοιραστείτε μόνο ένα Snap με τον τίτλο και τον καλλιτέχνη του τραγουδιού. Αυτή η νέα λειτουργία σας επιτρέπει να μοιράζεστε ένα τραγούδι μαζί με μια εικόνα, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που μοιράζεστε τραγούδια στα Instagram Stories.

Για παράδειγμα, αν εσείς και οι φίλοι σας ακούτε ένα τραγούδι ενώ ετοιμάζεστε να βγείτε έξω, μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο του εαυτού σας και να επικαλύψετε από πάνω το κομμάτι που ακούτε. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία όταν βρίσκεστε στην παραλία και ακούτε ένα τραγούδι ενώ κοιτάτε τα κύματα και θέλετε να αποτυπώσετε όλη την ατμόσφαιρα.

Η νέα λειτουργία κυκλοφορεί παγκοσμίως από σήμερα για τους χρήστες Android και iOS στις αγορές όπου είναι διαθέσιμα τόσο το Spotify όσο και το Snapchat.

[Spotify]

Loading