Need for Speed: Rivals, ανακοινώθηκε επίσημα και κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου [Video]

Need for Speed: Rivals

Η EA δεν αφήνει να καταλαγιάσει ο θόρυβος από την παρουσίαση του Xbox One, στην οποία επιβεβαίωσε ότι θα δούμε σίγουρα τα FIFA 14, NBA Live 14, Madden NFL και Battlefield 4 για τη νέα παιχνιδοκονσόλα (αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον αυτός ο όρος), ενώ άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα θα αποκαλύψει κάτι σχετικό με τη σειρά Star Wars.

Παρόλα αυτά, η πρώτη μεγάλη ανακοίνωση ενόψει και της E3 2013 αφορά το νέο επεισόδιο της δημοφιλέστατης σειράς Need for Speed, με τον τίτλο "Rivals", τη δημιουργία του οποίου έχει αναλάβει για πρώτη φορά η Ghost Games, πάντα σε συνεργασία με την Criterion Games.

Το Need for Speed: Rivals φέρνει για πρώτη φορά το σύστημα αξιολόγησης "Speedpoints", δηλαδή πόντους που θα μαζεύει ο gamer ανάλογα με τις επιδόσεις του (καταδιώξεις, stunts κλπ.) και θα χρησιμοποιεί για την αγορά νέων αυτοκινήτων, ενώ θα συμπεριληφθεί και η λειτουργία AllDrive χάριν στην οποία ο gamer θα συμμετέχει σε online περιβάλλον άμεσα.

Το Need for Speed: Rivals θα κυκλοφορήσει για Xbox 360, PS3 και PC στις 19 Νοεμβρίου, και αργότερα για PS4 και Xbox One, αλλά όχι για το Wii U, επειδή η μηχανή gaming Frostbite 3 δεν υποστηρίζεται από την κονσόλα της Nintendo...

Loading