The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, έρχεται σύντομα και δωρεάν για Android και iOS

Η EA είχε ανακοινώσει το The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth πέρυσι χωρίς να δώσει ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του mobile παιχνιδιού, αλλά τώρα επέστρεψε με ένα gameplay trailer και την αποκάλυψη της ημερομηνίας.

Το The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής με διάφορα gameplay modes (PvP, campaign κλπ.) που σύμφωνα με τους δημιουργούς θα παρουσιάσει τον κόσμο που εμπνεύστηκε ο JRR Tolkien από μια διαφορετική οπτική γωνία. Οι gamers θα παίζουν γνωστές ιστορίες από τα βιβλία και θα καλούνται να φέρουν εις πέρας τις αποστολές και τις διάφορες προκλήσεις που θα συναντούν στον δρόμο τους.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν από τις 10 Μαΐου 2023 για συσκευές Android και iOS με in-app συναλλαγές, και κρίνοντας από τα στοιχεία που έδωσε η εταιρεία δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Θα υποστηρίζεται από iPhone 6S ή μεταγενέστερα μοντέλα (iOS 13+) και συσκευές Android με quad-core επεξεργαστή, 2GB μνήμη RAM και λειτουργικό σύστημα Android 5.0+.

Loading