Star Wars Jedi: Survivor, πρώτο gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Εδώ και αρκετούς μήνες περιμέναμε να μάθουμε περισσότερα για το Star Wars Jedi: Survivor, το sequel του Fallen Order, αλλά επιβραβευτήκαμε για την υπομονή μας στην εκδήλωση The Game Awards 2022, μιας και οι EA και Respawn Entertainment προχώρησαν στα αποκαλυπτήρια gameplay video και μας έδωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Η υπόθεση του Star Wars Jedi: Survivor θα μας μεταφέρει 5 χρόνια μετά τα γεγονότα του Fallen Order, χρονικά περίπου στα ίδια με την τηλεοπτική σειρά Obi-Wan Kenobi του Disney+. Η Αυτοκρατορία έχει πάρει στο κυνήγι τους επιζώντες του Order 66 και η Respawn έχει επιβεβαιώσει ότι ο Cal Kestis θα αναγκαστεί να κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να παραμείνει ζωντανός.

Στο trailer βλέπουμε τον Cal να χρησιμοποιεί έναν Stormtrooper σαν ασπίδα, να καβαλά ένα άγριο ζώο, να εκτοξεύει το φωτόσπαθο του, να επιβραδύνει τον χρόνο με τη Δύναμη, να αποφεύγει βολές κλπ. Γενικά περιμένουμε σημαντικές βελτιώσεις στο gameplay με στοιχεία Souls-like και νέες ικανότητες που θα ξεκλειδώνει η Δύναμη.

Το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου 2023 για Windows PC, Xbox Series X/S και PS5.

Loading