Νέες μεγάλες εκπτώσεις για αναβάθμιση του υπολογιστή με Windows 10 και Office

Το απόλυτα αξιόπιστο κατάστημα GoodOffer24 επιστρέφει με νέες προσφορές για όσους έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε αναβάθμιση του παλιού υπολογιστή τους με την εγκατάσταση Windows 10 ή/και σουίτας Office χωρίς να πληρώσουν το πλήρες αντίτιμο που ζητά επίσημα η Microsoft.

Ο τρόπος που λειτουργούν αυτά τα κλειδιά είναι πλέον γνωστός στην πλειοψηφία των αναγνωστών. Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

goodoffer24-septembr.jpg

Όπως πάντα, το κατάστημα GoodOffer24 προσφέρει έκπτωση 30% για την αγορά των παρακάτω κλειδιών, αρκεί ο πελάτης να δηλώσει το κουπόνι TG30 στο ταμείο. Οι τιμές που βλέπετε είναι οι τελικές αφότου έχει ενεργοποιηθεί το κουπόνι.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Loading