up_icon
Dell Displays

Νέες οθόνες Dell UltraSharp για μέγιστη παραγωγικότητα

26 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Νέες οθόνες Dell UltraSharp για μέγιστη παραγωγικότητα

Ανεξάρτητα από το πού εργάζεστε, η τεχνολογία παραμένει βασικό στοιχείο για τη διευκόλυνση παραγωγικών και συνεργατικών εμπειριών των εργαζομένων. Στο επίκεντρο βρίσκεται η εμπειρία χρήσης υπολογιστή που καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών που φέρνουν τους υπαλλήλους πιο κοντά στις ομάδες, τους συνεργάτες και τους πελάτες τους.

Με περισσότερο από το 50% των υπαλλήλων να αξιολογούν τις οθόνες ως την πιο σημαντική συσκευή για τη βελτίωση της παραγωγικότητας σε διαφορετικούς χώρους εργασίας σε μια πρόσφατη μελέτη της Dell και της Forrester, οι νεότερες προσθήκες μας στην οικογένεια UltraSharp υπόσχονται να αναβαθμίσουν την απόδοση και την εμπειρία από την οποία εξαρτάστε.

Ανεβάζοντας τον πήχη της καινοτομίας

Η Dell ανεβάζει τον πήχη με ένα ακόμη προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα στην καινοτομία της απεικόνισης με την πρώτη οθόνη ανάλυσης 6K στον κόσμο με τεχνολογία οθόνης IPS Black1 που παρέχει υψηλότερη αντίθεση και βαθύτερο μαύρο. Πλήρως συμβατή με λειτουργικά συστήματα Windows και Mac, η οθόνη Dell UltraSharp 32 6K Monitor (U3224KB) παρέχει εξαιρετικές λεπτομέρειες, ευκρίνεια και χρωματική ακρίβεια σε εκπληκτική ανάλυση 6K και Vesa DisplayHDR 600 για επαγγελματίες προσανατολισμένους στη λεπτομέρεια, όπως γραφίστες, μηχανικούς και επιστήμονες δεδομένων, όπου κάθε pixel μετράει. Με 150% περισσότερα pixel σε ανάλυση 6K σε σύγκριση με την ανάλυση 4K, η νέα οθόνη UltraSharp 32 6K προσφέρει επιπλέον λεπτομέρειες και πρόσθετη ευκρίνεια στα σύνολα δεδομένων και τα γραφικά σας.

Αλλά δεν πρόκειται μόνο για ανάλυση 6K. Η συμπερίληψη της τεχνολογίας IPS Black σημαίνει αύξηση του βάθους για σκοτεινά αντικείμενα - ακόμη και σε σκοτεινά περιβάλλοντα - και ακριβή χρώματα που προβάλλονται σχεδόν από κάθε γωνία. Η μελέτη Hot Tech που εκπονήθηκε εκ μέρους της Dell αποκάλυψε ότι οι οθόνες με τεχνολογία IPS Black προσφέρουν έως και 41% βαθύτερα επίπεδα μαύρου και έως και 1,2 φορές καλύτερη χρωματική ακρίβεια από τη συμβατική IPS4, ειδικά στην εμφάνιση χαμηλών τόνων του γκρι.

Η οθόνη UltraSharp 32 6K είναι επίσης ιδανική για χρήστες που αναζητούν εξαιρετικές δυνατότητες τηλεδιάσκεψης, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα web HDR 4K διπλής απολαβής και παρέχει αυτόματο καδράρισμα, ρυθμίσεις φωτός, καθώς και βελτιωμένη ευκρίνεια, αυτόματο SafeShutter, μικρόφωνο ακύρωσης ηχούς και διπλά ηχεία 14 W για μια έξυπνη και πιο ασφαλή εμπειρία συνεργασίας.

Για μικρότερη καταπόνηση των καλωδίων αλλά και για να διατηρείτε το γραφείο σας καθαρό και τακτοποιημένο, η ενσωματωμένη λειτουργία αναδυόμενης εξόδου που βλέπει προς τα εμπρός παρέχει διαισθητική εύκολη πρόσβαση στις θύρες, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε εύκολα τα αξεσουάρ και τις συσκευές σας. Απολαύστε δυνατότητες άνετης μεταφοράς εικόνων με το DisplayPort 2.1 που εξασφαλίζει απρόσκοπτη μετάδοση εικόνας χωρίς συμπίεση. Τέλος, η συνδεσιμότητα Thunderbolt 4, σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό Extended Power Range, αποδίδει παροχή ισχύος έως και 140 W, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε και να συνδέεστε σε πιο ισχυρούς σταθμούς εργασίας.

Ακόμη μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Για δημιουργικούς και επιχειρηματικούς χρήστες που δεν χρειάζονται ανάλυση 6K, παρουσιάζουμε επίσης δύο νέες οθόνες UltraSharp που ταιριάζουν στις καθημερινές σας ανάγκες.

Η πρώτη μας κυρτή οθόνη WQHD με τεχνολογία IPS Black, η κυρτή οθόνη Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE) σάς επιτρέπει να συνδέετε και να προβάλλετε περιεχόμενο από δύο υπολογιστές χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες Picture-by-Picture (PBP) και Picture-in-Picture (PIP), ενώ απολαμβάνετε καθαρό ήχο με τα ενσωματωμένα διπλά ηχεία 5W.

Μια πανίσχυρη μονάδα παραγωγικότητας και ένα όνειρο συνεργατικότητας τυλιγμένο σε ένα, η οθόνη Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) σάς επιτρέπει να συνδέσετε έναν υπολογιστή στην οθόνη και να τον χωρίσετε σε πολλά (έως 4) τμήματα, καθώς και με δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 διαφορετικών υπολογιστών στην οθόνη, προβολής και των 4 εισόδων και εναλλαγής μεταξύ τους χρησιμοποιώντας KVM.

dell-ultrasharp.jpg


Βιωσιμότητα στις οθόνες Dell

Παραμένοντας πιστοί στην αποστολή και τον σκοπό μας, κατά τη σχεδίαση και κατασκευή των οθονών μας ακολουθούμε μια προσέγγιση τριών σημείων σε 1) τι υπάρχει μέσα στη συσκευασία, 2) τι υπάρχει γύρω από τη συσκευασία και 3) τήρηση των προτύπων περιβαλλοντικής οικολογικής σήμανσης καθώς βαδίζουμε προς τους στόχους μας για το 2030. Αυτές οι οθόνες περιέχουν έως και 85% ανακυκλωμένα πλαστικά μετά την κατανάλωση 2 και έως και 90% ανακυκλωμένο αλουμίνιο. 9 Παραδίδονται επίσης σε επιλεγμένες συσκευασίες με εξαρτήματα κατασκευασμένα από έως και 90% ανακυκλωμένα υλικά. 5 Η Dell θα συνεχίσει τη δέσμευσή της να φέρει πιστοποίηση ENERGY STAR®, EPEAT and TCO Certified Edge.

Καινοτομικά περιφερειακά για μεγιστοποιημένη συνεργατικότητα

Το 2022 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς και 2023 θα είναι ακόμη περισσότερο, καθώς εστιάζουμε στη διάθεση περισσότερων περιφερειακών στην αγορά για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας υπολογιστή. Ξεκινάμε τη χρονιά με το πρώτο στον κόσμο πληκτρολόγιο συνεργατικότητας 6 με πιστοποίηση Zoom, το πληκτρολόγιο Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900). Ο κομψός σχεδιασμός του διαθέτει ειδικά χειριστήρια αφής για εύκολη διαχείριση κλήσεων Zoom, επιτρέποντάς σας να κάνετε σίγαση και ενεργοποίηση του μικροφώνου, εναλλαγή μεταξύ ενεργοποίησης και απενεργοποίησης βίντεο, εύκολη κοινή χρήση οθόνης και εμφάνιση του πίνακα συνομιλίας. Αξιοποιείστε λειτουργίες όπως τον έξυπνο οπίσθιο φωτισμό με ανίχνευση εγγύτητας χεριών, 15 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και γρήγορη φόρτιση USB-C ενός λεπτού για μια ολόκληρη ημέρα 7 διάρκεια ζωής μπαταρίας ή έως 20 ημέρες 7 με μία μόνο φόρτιση.

Συνδυάστε το πληκτρολόγιο με το νέο επαναφορτιζόμενο ποντίκι Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900), το οποίο διαθέτει προσεγμένη σχεδίαση με άνετη λαβή παλάμης. Αυτό το ποντίκι διαθέτει αισθητήρα track-on-glass που σας επιτρέπει να εργάζεστε απρόσκοπτα σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ενώ η προηγμένη κύλιση τεσσάρων κατευθύνσεων με ομαλή ολίσθηση παρέχει μια πιο διαισθητική εμπειρία πλοήγησης. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τριών συσκευών και να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ταχύτητα, την παρακολούθηση (με έως 8K dpi) και την ακρίβεια με το Dell Peripheral Manager, χωρίς να ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το ποντίκι παρέχει μισή ημέρα χρήσης 7 με γρήγορη φόρτιση USB-C ενός λεπτού και έως τρεις μήνες διάρκεια ζωής μπαταρίας 7 με πλήρη φόρτιση. Και οι δύο συσκευές είναι απρόσκοπτες και πιο ασφαλείς με συνδεσιμότητα Dell Pair με ένα κλικ 8 και η μετάδοση είναι κρυπτογραφημένη για να διατηρείτε τα δεδομένα σας ασφαλή.

Διαθεσιμότητα

Η οθόνη Dell UltraSharp 32 6K (U3224KB) θα είναι διαθέσιμη το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Η οθόνες Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE) και Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) θα είναι διαθέσιμες στις 31 Ιανουαρίου 2023.

Το πληκτρολόγιο Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900) και το επαναφορτιζόμενο ποντίκι Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900) θα είναι διαθέσιμα στις 31 Ιανουαρίου 2023 ή ως πακέτο στις 11 Μαΐου 2023.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Dell Concept Nyx: Μια σειρά συσκευών και συστημάτων που θα αλλάξουν τον τρόπο που εργαζόμαστε και ψυχαγωγούμαστε

03 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Οι εικονικοί κόσμοι και οι καθηλωτικές εμπειρίες θα μπορούσαν να προσφέρουν συναρπαστικούς νέους τρόπους σύνδεσης με άλλους και με το περιεχόμενό μας. Και με τους ανθρώπους πιο διασκορπισμένους και τα πρότυπα ...

Dell και Alienware παρουσιάζουν τη νέα γενιά gaming laptops

19 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Η Alienware και η Dell αποκαλύπτουν έξι νέους φορητούς υπολογιστές για παιχνίδια, μεταξύ των οποίων τα μοντέλα Alienware m18 και m16, Alienware x16 και x14 και Dell G16 και G15. Η νέα σειρά χαρακτηρίζεται από ...

Dell Latitude 7230 Rugged Extreme: Το νέο ανθεκτικό tablet της εταιρείας

15 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Το νέο Dell Latitude 7230 Rugged Extreme Tablet είναι το ελαφρύτερο και ισχυρότερο fully rugged (πλήρως ανθεκτικό) tablet 12 ιντσών στην αγορά. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που εργάζονται εκτός έδρας σε ...

Νέα γενιά gaming PCs και περιφερειακών Alienware

10 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Alienware συνεχίζει την αποστολή της με στόχο να δημιουργεί κορυφαίες εμπειρίες παιχνιδιού με τρία νέα προϊόντα: το ανανεωμένο Aurora R15 Gaming Desktop, το μικρού μεγέθους και πλούσιο σε χαρακτηριστικά ...

Alienware AW2723DF: Η νέα 27'' 4K gaming οθόνη με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης εικόνας

18 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η Dell Technologies ανακοινώνει την οθόνη Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF). Πρόκειται για μια από τις πιο γρήγορες στην αγορά, εξοπλισμένη με τεχνολογία απεικόνισης υψηλής ποιότητας για εξαιρετικά ομαλό ...

Νέα Alienware και Dell gaming PCs με επεξεργαστές AMD για ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις

18 Μαΐου 2022 Techgear Team

Πέρυσι την ίδια εποχή, η Alienware άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο παρουσιάζοντας για πρώτη φορά φορητούς υπολογιστές με επεξεργαστές AMD ύστερα από μια δεκαετία. Ένα χρόνο αργότερα συνεχίζει το ίδιο δυναμικά με την ...

Η Dell Technologies αναβαθμίζει την εμπειρία της υβριδικής εργασίας

01 Απριλίου 2022 Techgear Team

Τα μέλη της ομάδας σε μια επιχείρηση έχουν νέες προσδοκίες όσον αφορά στην εργασιακή εμπειρία. Η τεχνολογία που διεκπεραιώνει απλώς τις απαιτήσεις θεωρείται πλέον δεδομένη και η οικοδόμηση μιας ισχυρής ...

Dell: Ο Steve Jobs είχε προτείνει το Mac OS για τα laptops της

11 Οκτωβρίου 2021 Antonia Gouvedari

Μιλώντας στο CNET, o CEO της Dell, Michael Dell ανέφερε ότι παλιότερα ο Steve Jobs ήθελε να αποκτήσει την εταιρεία για να τρέξει το Mac OS σε Intel-based υπολογιστές, λέγοντας συγχρόνως πως αυτό θα μπορούσε να ...

Τα νέα Dell Inspiron Plus laptops σας συνδέουν με τον κόσμο, έξυπνα και με στιλ

20 Ιουλίου 2021 Techgear Team

To PC είναι πολύ περισσότερα από ένα εργαλείο τεχνολογίας, είναι η πύλη που επιτρέπει την είσοδο σε έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες και δυνατότητες για έκφραση, δημιουργία και πραγματοποίηση των οραμάτων σας, όχι ...

Dell UltraSharp Webcam: Η πιο έξυπνη web κάμερα 4K στην κατηγορία της

06 Ιουλίου 2021 Techgear Team

Η πανδημία άλλαξε για πάντα τη σημασία των τηλεδιασκέψεων. Μόλις μία εβδομάδα μετά τα περιοριστικά μέτρα σε όλον τον κόσμο, 62 εκατομμύρια χρήστες έλαβαν και άρχισαν να χρησιμοποιούν συστηματικά εφαρμογές ...

Loader
please wait
techgear_icon