Νέο Dell Exclusive Store στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη

Την έναρξη λειτουργίας του νέου Dell Exclusive Store στην Θεσσαλονίκη ανακοινώνει η Oktabit. Το νέο κατάστημα, αποκλειστικά για τη διάθεση των καταναλωτικών προϊόντων της Dell Technologies, βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο "Mediterranean Cosmos" και είναι το δεύτερο Dell Exclusive Store που λειτουργεί στην Ελλάδα, μετά από το αντίστοιχο στο εμπορικό κέντρο "The Mall Athens" στην Αθήνα.

Η Oktabit ανέλαβε τη δημιουργία του καταστήματος, ως διανομέας των προϊόντων της Dell στην Ελλάδα. Η εταιρεία είναι επίσης υπεύθυνη και για τη λειτουργία του Dell Exclusive Store στο "The Mall Athens", το οποίο συμπληρώνει 3 χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης λειτουργίας.

Το νέο Dell Exclusive Store δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Dell και να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό. Tο χαρτοφυλάκιο της Dell περιλαμβάνει προσωπικούς υπολογιστές, που απευθύνονται τόσο σε οικιακούς καταναλωτές, όσο και εταιρικούς πελάτες, οθόνες και μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ για την κάλυψη των αναγκών των πελατών.

Τα προϊόντα της Dell συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι πελάτες που επιθυμούν να επιλέξουν με ασφάλεια συστήματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους. Σχεδιασμένα με την παγκόσμια εμπειρία της Dell και τις συζητήσεις με πελάτες σε όλο τον κόσμο διακρίνονται από άνεση και φιλικότητα, ισχυρή απόδοση και πανέμορφο design.

Στο Dell Exclusive Store οι επισκέπτες θα βρουν επιλογές που ταιριάζουν στην ιδιαίτερη αισθητική για το μοντέλο χρήσης τους. Από την κατηγορία των mainstream συσκευών που απευθύνονται σε καταναλωτές χωρίς εξειδικευμένες ανάγκες έως και επαγγελματικά workstations, όλα τα συστήματα της Dell είναι φτιαγμένα με εξαιρετικές προδιαγραφές και καινοτομική σχεδίαση.

Οι επισκέπτες στο νέο Dell Exclusive Store θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά - και για πρώτη φορά στην Ελλάδα - ορισμένα από τα κορυφαία νέα προϊόντα της Dell με επεξεργαστές Intel Core 10ης γενιάς και μοναδικές καινοτομικές τεχνολογίες, για τις οποίες τα προϊόντα της Dell έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία στις πρόσφατες διεθνείς εκθέσεις CES στο Λας Βέγκας, Computex στην Ταϊβάν, αλλά και στην έκθεση gaming Gamescom στο Βερολίνο.

dell-exclusive-store-thessaloniki-1.jpg

Ειδικότερα, το κοινό έχει την ευκαιρία να δει από κοντά:

  •  το μοναδικό design, τις επιδόσεις και τα πλούσια χαρακτηριστικά των laptops των σειρών Inspiron και Vostro που καλύπτουν ποικίλες προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες
  • τις premium σειρές XPS και Precision που απευθύνονται σε απαιτητικό κοινό με αυξημένες ανάγκες ισχύος και δυνατοτήτων, συμπυκνώνοντας κορυφαίες δυνατότητες σε καλαίσθητα και ελαφριά σασί.
  • τα εντυπωσιακά επιτραπέζια επαγγελματικά συστήματα γραφείου της σειράς Οptiplex, με προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης και ασφάλειας για το σύγχρονο γραφείο, αλλά και ελάχιστο footprint, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διακριτικότητα και εξοικονόμηση χώρου.
  • τις εξαιρετικής ποιότητας οθόνες της Dell, με μοντέλα που καλύπτουν τους οικιακούς χρήστες, τους επαγγελματίες, τους δημιουργούς περιεχομένου, αλλά και τους gamers, σε μια τεράστια ποικιλία μεγεθών, αναλύσεων, διαθέσιμων χαρακτηριστικών και για κάθε προϋπολογισμό.
  • Επιπλέον, σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα εντυπωσιακής σχεδίασης gaming desktops & laptops της Alienware, που είναι συνυφασμένα με το high-end gaming, με προηγμένες δυνατότητες VR και αναλύσεων 4Κ, αλλά και την τελευταία λέξη στις τεχνολογίες airflow και water-cooling, και απίθανα οπτικά εφέ ελεγχόμενα από αποκλειστικό software της Alienware.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της Oktabit.

Η δημιουργία του νέου Dell Exclusive Store αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της επιτυχημένης συνεργασίας μας με την Dell Technologies, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο των ψηφιακών τεχνολογιών. Επιπλέον, το νέο κατάστημα αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για ενίσχυση της παρουσίας μας στη Βόρεια Ελλάδα

Η κ. Κατερίνα Αθανασοπούλου, Marketing Director της Dell Technologies, Central & Eastern Europe, δήλωσε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου καταστήματος:

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με την απόφαση της Oktabit να δημιουργήσει ένα νέο Dell Exclusive Store στην Θεσσαλονίκη. Οι καταναλωτές έχουν πλέον ακόμα περισσότερες επιλογές για να γνωρίσουν από κοντά την εμπειρία τεχνολογίας των συστημάτων client της Dell και να επιλέξουν το ιδανικό σύστημα είτε για εργασία είτε για ψυχαγωγία με βάση τις δικές τους ανάγκες

Το Dell Exclusive Store βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου στο "Mediterranean Cosmos", το οποίο είναι το μεγαλύτερο του είδους του στη Βόρεια Ελλάδα, με περισσότερα από 200 καταστήματα. Ο ετήσιος αριθμός των επισκέψεων καταναλωτών του "Mediterranean Cosmos" εκτιμάται σε 8 εκατ., ενώ στα σημαντικά πλεονεκτήματά του περιλαμβάνεται η γειτνίαση με το αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Ο Αλέξης Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής της Oktabit, επισήμανε:

Η δημιουργία του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη αποτελεί συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας του Dell Exclusive Store στην Αθήνα. "Με τη λειτουργία του Dell Exclusive Store στο The Mall Athens δώσαμε στους καταναλωτές την ευκαιρία να γνωρίσουν τις προτάσεις της Dell μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον. Η προσπάθεια αυτή μας δικαίωσε και το επόμενο βήμα ήταν να προσφέρουμε την ίδια δυνατότητα και στους καταναλωτές της Βόρειας Ελλάδας. Ήταν μια ανάγκη που υπήρχε και αποφασίσαμε να την καλύψουμε
Loading