Netflix: Αύξηση στους χρήστες και τέλος το password sharing στις ΗΠΑ από το καλοκαίρι

Η Netflix προχώρησε στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου απ’ όπου προέκυψαν ορισμένες ενδιαφέρουσες ειδήσεις, όπως η αύξηση των συνδρομητών κατά 1.75 εκατομμύρια, η αύξηση του τζίρου κατά 4% και η επέκταση του περιορισμού για το password sharing σε περισσότερες αγορές μέσα στο τρέχον τρίμηνο.

Η εταιρεία παραδέχτηκε πως περιμένει μια μείωση στους συνδρομητές της μόλις εφαρμοστεί η νέα πολιτική για το password sharing στις ΗΠΑ μέσα στο καλοκαίρι, αλλά δηλώνει πολύ ικανοποιημένη από αυτήν την πρώτη δοκιμαστική περίοδο σε Καναδά, Ισπανία, Πορτογαλία, Νέα Ζηλανδία και ορισμένες χώρες τις Λατινικής Αμερικής.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η νέα πολιτική του password sharing μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά είναι αρκετά πιθανό πως θα ακολουθήσουν μέσα στο καλοκαίρι πολλές χώρες και γι’ αυτό περιμένουμε την σχετική ανακοίνωση για Ελλάδα και Κύπρο.

Εξάλλου, η Netflix θα διακόψει οριστικά την υπηρεσία DVD-by-mail στις ΗΠΑ μετά από 25 χρόνια, χάριν στην οποία μπορούσε κανείς να νοικιάζει ταινίες σε μορφή DVD με δωρεάν αποστολή από και προς τη Netflix.

[Netflix]

Loading