Netflix: Ετοιμάζει σειρά για τη μουσική υπηρεσία Spotify

H δημοφιλέστερη πλατφόρμα ψυχαγωγίας Netflix συναντάει τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα μουσικής Spotify προκειμένου να μετατρέψει την ιστορία της σε σειρά. Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομα της σειράς, γνωρίζουμε όμως ότι θα αποτελείται από 6 επεισόδια και θα επικεντρώνεται στον Daniel Ek, τον επικεφαλής του Spotify.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο Edvin Endre γνωστός από τη σειρά Vikings, ενώ στη σειρά θα δούμε επίσης τους Ulf Stenberg ως Sundin, Gizem Erdogan ως Petra Hansson, Joel Lützow ως Andreas Ehn και τον Christian Hillborg ως Martin Lorentzon.

Η σειρά θα βασιστεί στο βιβλίο Spotify Untold που περιλαμβάνει περισσότερες από 70 συνεντεύξεις αλλά και πηγές που δεν είχαν αξιοποιηθεί προηγουμένως. Το βιβλίο συνέγραψαν οι Sven Carlsson και Jonas Leijonhufvud και την παραγωγή θα αναλάβει η Yellow Bird U.K. Στη σκηνοθεσία θα συναντήσουμε τον Per-Olav Sørensen και στην επιμέλεια του σεναρίου τον Christian Spurrier.

Η σειρά που θα παραθέσει τα δεδομένα για τη δημιουργία του Spotify αλλά και για τη μετέπειτα πορεία του αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

**Η κεντρική εικόνα προέρχεται από το AdAge.

[via]

Loading