Netflix: Φέρνει το Spatial Audio στην πλατφόρμα της σε συνεργασία με την Sennheiser

Η Netflix ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία της με τη Sennheiser, με σκοπό η τελευταία να φέρει την τεχνολογία AMBEO για να προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία Spatial Audio στον κατάλογο της πλατφόρμας. Χάριν στην AMBEO, ο στερεοφωνικός ήχος ενισχύεται δυναμικά σε όλες τις συσκευές (smartphones, tablets, τηλεοράσεις, υπολογιστές) για όλους τους συνδρομητές και δεν απαιτούνται ηχεία surround ή εξοπλισμός home theatre.

Η εταιρεία αναφέρει ότι ενσωματώνει την τεχνολογία της Sennheiser με σκοπό να προσφέρει μια θεατρική κατανομή του ήχου όταν παρακολουθείς συμβατές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στο Netflix, και ουσιαστικά θέλει να βοηθήσει όσους χρήστες δεν έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να απολαύσουν το Spatial Audio.

Σύμφωνα με τη Netflix, η εφαρμογή του AMBEO θα γίνει αυτόματα στα συμβατά προγράμματα του καταλόγου της και οι χρήστες θα μπορούν να τα βρουν γράφοντας απλά τον όρο spatial audio στην αναζήτηση. Η αρχή έχει γίνει ήδη με ορισμένες παραγωγές (π.χ. Stranger Things) και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των shows που θα υποστηρίζουν το Spatial Audio.

[Netflix]

Loading