Netflix: Φήμες ότι θα φέρει ζωντανές μεταδόσεις αγώνων στην πλατφόρμα

Η Netflix έχει αρχίσει να γυρίζει την κατάσταση υπέρ της τους τελευταίους μήνες και αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για να ενισχύσει την πλατφόρμα της έναντι των ανταγωνιστών της. Ήδη βλέπουμε σημαντικές κινήσεις που αφορούν την επέκταση της στον χώρο του gaming, μαθαίνουμε για την πρώτη εκπομπή σε ζωντανή μετάδοση με τον Chris Rock και τώρα έρχονται στην δημοσιότητα πληροφορίες που την θέλουν να εισέρχεται και στον τομέα της μετάδοσης αγώνων!

Σύμφωνα με αναφορά της The Wall Street Journal, η Netflix έχει ήδη πραγματοποιήσει συζητήσεις για να φέρει στην πλατφόρμα μεταδόσεις αγώνων τέννις της ATP στην Ευρώπη, αλλά και διαφόρων διοργανώσεων της Women’s Tennis Association στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και αγώνων ποδηλασίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει κάποια οριστική συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται ότι θα κυνηγήσει σε πρώτη φάση αγώνες από αθλήματα δεύτερης γραμμής, μιας και τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα είναι πολύ ακριβά για τα τωρινά δεδομένα της.

Αν μη τι άλλο θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική εξέλιξη για μια streaming υπηρεσία και δεν είναι τυχαίο ότι παρόμοιες κινήσεις γίνονται από την Apple για το Apple TV+.

[via]

Loading