Netflix: Βελτιώνει την ποιότητα του ήχου στις Android συσκευές

Η κατανάλωση περιεχομένου από mobile συσκευές έχει αυξηθεί κατακόρυφα και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι μεγάλες υπηρεσίες επενδύουν πολύ στην εξέλιξη των εφαρμογών τους. Πρόσφατα η Netflix πρόσθεσε μέχρι και audio-only mode για την πλατφόρμα της, ενώ τώρα ανακοινώνει την υποστήριξη του audio codec XHE-AAC που θα φέρει ποιότητα studio στις συσκευές Android.

Το νέο xHE-AAC codec (Extended HE-AAC with MPEG-D DRC) προσφέρει καλύτερη διαχείριση του ηχητικού δυναμικού εύρους σε πολύβουα περιβάλλοντα, απρόσκοπτη μετάβαση του bitrate όταν μειώνεται το διαθέσιμο bandwidth σε περίπτωση αργής σύνδεσης στο Internet, αλλά και ομαλότερες αυξομειώσεις της έντασης.

Υποστηρίζεται από συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie ή μεταγενέστερο και θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή Netflix με τη νέα αναβάθμιση της.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Netflix]

Loading