Nikon D3500: Νέα compact DSLR για πρωτάρηδες [Video]

H Nikon παρουσιάζει τη νέα D3500, μια compact DSLR εισαγωγικής κατηγορίας με ανάλυση 24.2MP που συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής με εντυπωσιακή απόδοση. Είτε φωτογραφίζετε μικρές είτε μεγάλες στιγμές, αποτυπώνετε εικόνες που ξεπερνούν όσα μπορεί να αποτυπώσει μια κάμερα κινητού τηλεφώνου. Εύκολα.

Η συναρπαστική D3500 αποτυπώνει πλούσιες λεπτομέρειες σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Ο μεγάλος αισθητήρας και το εκτεταμένο εύρος ευαισθησίας στο φως αποδίδουν φωτογραφίες και video Full HD με λεπτομέρεια που δεν είναι δυνατόν να πετύχετε με τις κάμερες των κινητών τηλεφώνων. Η κορυφαία ισχύς απόδοσης εικόνας των φακών NIKKOR χαρίζει αποτελέσματα με κρυστάλλινη καθαρότητα. Παράλληλα, η ανθεκτική μοντούρα φακού της φωτογραφικής μηχανής σάς επιτρέπει να εξερευνείτε την ποικιλία των φακών NIKKOR. Ακόμη και οι τηλεφακοί με μεγάλο βάρος μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να ανησυχείτε για τη φθορά.

Για όσους κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στις φωτογραφίσεις DSLR, με αυτήν τη φωτογραφική μηχανή μπορούν να απαθανατίσουν εύκολα κάθε μεγάλη στιγμή και κάθε καθημερινή περιπέτεια. Η εκλεπτυσμένη εργονομική σχεδίασή της περιλαμβάνει νέα, βαθιά λαβή και πιο ευρύχωρη διάταξη των κουμπιών. Η φωτογραφική μηχανή έχει αμέσως άνετη αίσθηση στο χέρι και ο αντίχειρας του χρήστη έχει άπλετο χώρο για να παραμένει σε ξεκούραστη θέση στο πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής. Ο χειρισμός της φωτογραφικής μηχανής είναι σταθερός και εύκολος. Με τη δημοφιλή λειτουργία οδηγού της Nikon η φωτογράφιση προχωρά στο επόμενο επίπεδο, καθοδηγώντας τον χρήστη στις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνει για να αποτυπώσει την αίσθηση που θέλει στις φωτογραφίες και τα video του. Παράλληλα, η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει στους χρήστες να συνεχίζουν να φωτογραφίζουν από το σούρουπο έως την αυγή και ακόμη περισσότερο.

Σύνοψη βασικών λειτουργιών

  • Ποιότητα εικόνας DSLR. Ο μεγάλος αισθητήρας 24,2 MP με φορμά DX και μεγάλο εύρος ISO 100–25600 αποτυπώνει φωτογραφίες και video Full HD με πλούσιες λεπτομέρειες. Ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • Η καλύτερή σας λήψη πάντα. Σύστημα αυτόματης εστίασης με εντυπωσιακή ευκρίνεια που διατηρεί τα θέματα σε τέλεια εστίαση. Γρήγορες ταχύτητες συνεχών λήψεων 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps), που αποτυπώνουν πέντε όμορφες εικόνες ανά δευτερόλεπτο.
  • Κατασκευασμένη για να την απολαμβάνετε. Από τηλεφακούς zoom έως ευρυγώνιους φακούς σταθερής εστιακής απόστασης, η στιβαρή μεταλλική μοντούρα φακού δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αλλάζουν τους φακούς ξανά και ξανά.
  • Κατασκευασμένη για να την κρατάτε. Χάρη στη βαθιά λαβή της, η φωτογραφική μηχανή δίνει αμέσως μια αίσθηση άνεσης στο χέρι σας. Έχει ευρύχωρη διάταξη κουμπιών για μεγαλύτερη ευκολία χειρισμού. Διαθέτει επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας για να μη σταματάτε να φωτογραφίζετε.
  • Πολύ καλές για να μην τις μοιραστείτε. Με την εφαρμογή SnapBridge για iOS και Android έχετε στη διάθεσή σας μια συνεχή σύνδεση μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και του κινητού ή tablet σας, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά εύκολο να τραβάτε εικόνες ποιότητας DSLR και να τις μοιράζεστε τη στιγμή που συμβαίνουν.
  • Η περιπέτεια ξεκινά εδώ. Αυτή η Nikon DSLR αποτελεί μέρος ενός συνεχώς επεκτεινόμενου φωτογραφικού συστήματος που μπορεί να αναπτύσσεται με τον κάθε χρήστη, διευρύνοντας τη δημιουργικότητά του καθώς μπορεί να χρησιμοποιεί τους διάσημους φακούς NIKKOR, τα φλας Speedlight της Nikon και πολλά άλλα.

This slideshow requires JavaScript.

Loading