No Time To Die: Δείτε το πρώτο trailer της 25ης ταινίας James Bond!

Το προχθεσινό mini teaser ήταν ανάξιο αναφοράς, αλλά σήμερα αλλάζει το πράγμα με το πρώτο επίσημο trailer για το No Time To Die, την 25η ταινία με ήρωα τον James Bond όπου πρωταγωνιστεί για 5η (και τελευταία όπως φαίνεται) φορά ο Daniel Craig. Η υπόθεση συνδέεται με τις προηγούμενες ταινίες του Daniel Craig και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Cary Joji Fukunaga που μάγεψε τον κόσμο στην πρώτη σεζόν του True Detective.

Ο Bond εξακολουθεί να είναι παντρεμένος με την ψυχίατρο Dr. Madeleine Swann και έχει σχεδόν συνταξιοδοτηθεί στη Τζαμάϊκα. Επιστρέφει στο προσκήνιο ο παλιόφιλος Felix Leiter που είχαμε να δούμε από το Quantum of Solace του 2008, ενώ στο trailer βλέπουμε τον Christopher Waltz, τον Rami Malek (Bohemian Rhapsody, Mr. Robot) να ενσαρκώνει τον νέο μεγάλο αντίπαλο που ονομάζεται Safin, αλλά και τη Nomi (Lashana Lynch) που λέγεται ότι έχει πάρει τον τίτλο του 007.

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Στο No Time To Die, ο Bond έχει πάψει να είναι ενεργός πράκτορας και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στη Τζαμάϊκα. Αυτή η ηρεμία θα διαταραχθεί πολύ σύντομα όταν ο παλιός φίλος του από τη CIA, Felix Leiter, ζητά τη βοήθεια του. Η αποστολή διάσωσης ενός απαχθέντα επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο περίεργη απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν, με αποτέλεσμα ο Bond να βρεθεί στα ίχνη ενός μυστηριώδους εχθρού που είναι εξοπλισμένος με μια πολύ επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Το No Time To Die θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου 2020.

Loading