Nreal Air: Τα νέα AR έξυπνα γυαλιά της εταιρείας με συμβατικό σχεδιασμό

Η Nreal αποκάλυψε ένα νέο ζευγάρι έξυπνων γυαλιών που ονομάζεται Nreal Air και υπόσχεται ότι θα προσφέρει μια πρωτοποριακή εμπειρία θέασης με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, ενώ ταυτόχρονα θα προστατεύει την ιδιωτικότητα του χρήστη χάριν στα ειδικά σκίαστρα που έχουν τοποθετηθεί επάνω στους φακούς.

Τα Nreal Air θα υποστηρίζονται από την πλειοψηφία των συσκευών Android και iOS, διαθέτουν μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα συμβατικό σχεδιασμό για να μην σε κοιτάζουν περίεργα οι περαστικοί, ζυγίζουν 77gr και οι φακοί - οθόνες προσφέρουν ανάλυση 49 ppd (pixels-per-degree) και ρυθμό ανανέωσης εικόνας έως 90Hz. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο χρήστης θα αισθάνεται ότι παρακολουθεί περιεχόμενο (YouTube, social media, gaming) από μια οθόνη 130’’.

Nreal Air

Ο ιδρυτής της Nreal, κ. Chi Xu, σημειώνει πως τα Nreal Air προορίζονται κυρίως για την παρακολούθηση περιεχομένου από τον χρήστη, αλλά με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας θα μπορούν να βλέπουν π.χ. την ίδια ταινία και οι φίλοι που βρίσκονται δίπλα του.

Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή τους, ενώ το λανσάρισμα θα γίνει πρώτα σε Κίνα, Ιαπωνία και Νότια Κορέα το Δεκέμβριο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading