Ο Chrome σε βοηθά να γράψεις σε οποιοδήποτε πεδίο στο Διαδίκτυο μέσω AI

Τον περασμένο μήνα, το Google Chrome εισήγαγε ένα δημιουργικό AI-powered Tab Organizer και theme maker. Τώρα, η έκδοση Chrome 122 επιτρέπει τώρα στους χρήστες να επιλέξουν το "Help me write".

Η λειτουργία "Help me write", όπως στο Gmail και στα Google Docs, έρχεται τώρα σε οποιοδήποτε πεδίο κειμένου στον ιστό για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία από το χειροκίνητο copy & paste. Αυτή η λειτουργία τροφοδοτείται από τα AI μοντέλα Gemini της Google.

Με δεξί κλικ σε ένα πεδίο κειμένου μπορείτε να εμφανίσετε το "Help me write" και να πληκτρολογήσετε μια εντολή. Η Google θα κατανοήσει το πλαίσιο της ιστοσελίδας στην οποία βρίσκεστε για να σας προτείνει σχετικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, αν γράφετε μια κριτική για ένα ζευγάρι παπούτσια για τρέξιμο, το Chrome θα ανασύρει τα βασικά χαρακτηριστικά από τη σελίδα του προϊόντος που υποστηρίζουν τη σύστασή σας, ώστε να είναι πιο πολύτιμη για τους πιθανούς αγοραστές.

Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Help me write είναι να γράψετε κάτι, να το επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης για να το βελτιώσετε. Υπάρχουν αναδυόμενα μενού για τη "Μήκος" (Σύντμηση ή Επεξεργασία) και τον "Τόνο" (Casual ή Επίσημο) με δυνατότητα αναδημιουργίας ανά πάσα στιγμή.

Αυτή η λειτουργία κυκλοφορεί με το Chrome 122 σε Mac και Windows για την αγγλική γλώσσα. Εάν έχει κυκλοφορήσει στη συσκευή σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του Chrome > Experimental AI για να ενεργοποιήσετε το "Help me write".

[Google]

Loading