LG

Ένας χρήσιμος οδηγός για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος ψυγείου

Εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα νέο ψυγείο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις επιλογές στις διαστάσεις των ψυγείων, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα διαφορετικά στυλ για να επιλέξετε το καλύτερο για το σπίτι σας.

Η LG σας βοηθάει να μάθετε περισσότερα για το πιο σύνηθες μέγεθος ψυγείων και γιατί το ύψος, το πλάτος και το βάθος είναι τόσο σημαντικά. Έτσι, θα κάνετε τη σωστή επιλογή για την κουζίνα σας, ανακαλύπτοντας τα διαφορετικά στυλ ψυγείων και θα διασφαλίσετε ότι το ψυγείο που θέλετε να αποκτήσετε ταιριάζει στο σπίτι σας, μετρώντας σωστά το ψυγείο και τον χώρο μέσα στην κουζίνα σας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ψυγεία είναι μία από τις πιο σημαντικές οικιακές συσκευές στα σπίτια μας. Τα χρησιμοποιούμε πολλές φορές μέσα στην ημέρα και διαφέρουν ως προς τη διάταξη και το μέγεθος. Τα μοντέρνα μοντέλα διαθέτουν επίσης μια σειρά διαφορετικών λειτουργιών, από ice dispensers και συνδεσιμότητα σε WiFi έως γυάλινα πάνελ που δείχνουν το περιεχόμενο του ψυγείου σας χωρίς καν να ανοίγετε την πόρτα.

Όταν έρχεται η στιγμή να επενδύσετε σε ένα νέο ψυγείο, προκύπτουν ερωτήσεις σχετικά με τις διαστάσεις, τα στυλ, τις ενεργειακές αποδόσεις των ψυγείων, ακόμα και τον καλύτερο τρόπο για να μετρήσετε τον χώρο στο σπίτι σας. Ο οδηγός της LG θα σας βοηθήσει να λύσετε όλες τις απορίες σας, διασφαλίζοντας ότι θα επιλέξετε τη σωστή συσκευή που θα ταιριάζει απόλυτα στην κουζίνα σας.

lg-odigos-epilogis-psygeiou-2.jpg

Μετατροπή των διαστάσεων των μικρών, μεσαίων και μεγάλων ψυγείων

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζετε τις ακριβείς διαστάσεις ενός ψυγείου για να είστε σίγουροι ότι θα ταιριάζει στην κουζίνα σας. Έχοντας αυτό κατά νου, η LG δημιούργησε έναν χρήσιμο οδηγό μετατροπής, ο οποίος θα σας δείξει το πλάτος, το ύψος και το βάθος διαφορετικών τύπων ψυγείων σε ίντσες και εκατοστά.

Standard μεγέθη ψυγείων

Όπως αναφέρθηκε, τα ψυγεία ποικίλλουν σε μέγεθος και σχήμα, αλλά το πιο συνηθισμένο εύρος είναι 71-101 εκατοστά σε πλάτος, 147-182 εκατοστά σε ύψος και 71-89 εκατοστά σε βάθος. Αυτό το σχετικά ευρύ φάσμα διασφαλίζει ότι υπάρχουν ποικίλες επιλογές και ότι θα βρείτε την ιδανική επιλογή που θα ταιριάζει στο σπίτι σας. Στον οδηγό της LG εξετάζονται διαφορετικά μεγέθη καθώς και οι ενδεικτικές διαστάσεις σε εκατοστά χρησιμοποιώντας τα παρακάτω: πλάτος x ύψος x βάθος.

Μικρά ψυγεία: 51-61 x 139-152 x 53-76

Εάν δεν έχετε πολύ χώρο στην κουζίνα σας, τότε η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι ένα μονόπορτο ψυγείο. Αυτά τα είδη ψυγείων τείνουν να είναι πιο λεπτά, με μέσο πλάτος 56 εκατοστά, αλλά διατηρούν το τυπικό ύψος των περίπου 147 εκατοστών.

Μεσαία ψυγεία: 61-83 x 152-172 x 76-91

Πιθανώς η πιο συνηθισμένη επιλογή για τα νοικοκυριά, ειδικά στην Ευρώπη, παραμένει ο ψυγειοκαταψύκτης. Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα στις περισσότερες κουζίνες, αυτά τα ψυγεία τείνουν να διαθέτουν κομψό και πρακτικό σχεδιασμό. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι ο ψυγειοκαταψύκτης, που διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες και μια αρκετά μεγάλη χωρητικότητα. Με τις τεχνολογίες NatureFresh και DoorCooling+, τα τρόφιμα διατηρούνται πιο φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του ακριβούς ελέγχου της θερμοκρασίας και της ταχύτερης ψύξης. Το συγκεκριμένο ψυγείο διαθέτει επίσης ένα καινοτόμο συρτάρι ρύθμισης της υγρασίας, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση του επιπέδου της υγρασίας στο βέλτιστο επίπεδο για την ιδανικήαποθήκευση φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

lg-odigos-epilogis-psygeiou-1.jpg

Μεγάλα ψυγεία: 86-91 x 177-182 x 83-89

Με όλο και μεγαλύτερη ζήτηση λόγω του τεράστιου εύρους χαρακτηριστικών και της αυξανόμενης τάσης για κουζίνες ανοιχτού χώρου, τα μεγάλα ψυγεία διατίθενται σε πολλά και διαφορετικά στυλ. Τα περισσότερα έχουν τουλάχιστον δύο πόρτες και διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα, η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες αποθήκευσης ακόμα και μιας πολυμελούς οικογένειας.

Εάν αναζητάτε ένα ψυγείο υψηλής τεχνολογίας που να συνδυάζει ψυγείο και καταψύκτη, τότε αυτό το ψυγείο-ντουλάπα Οριζόντιας Διάταξης είναι εξαιρετική επιλογή. Διαθέτοντας ένα κομψό γυάλινο πάνελ, μπορείτε απλά να χτυπήσετε δύο φορές για να δείτε το εσωτερικό του εύκολα και γρήγορα. Έτσι μπορείτε να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας τρόφιμα και να βλέπετε στο εσωτερικό του ψυγείου, χωρίς καν να ανοίγετε την πόρτα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα, ενώ παράλληλα διατηρούνται τα τρόφιμα πιο φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αφού έχετε όλες τις μετρήσεις και γνωρίζετε ακριβώς ποιο στυλ ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας, το μόνο που απομένει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε, πώς να τοποθετήσετε με ευκολία το νέο σας ψυγείο στο σωστό σημείο του σπιτιού σας.

Γι’ αυτό απαιτείται ένας σχεδιασμός, καθώς θα χρειαστεί να «χαρτογραφήσετε» τη διαδρομή μεταφοράς από την πόρτα εισόδου μέχρι την κουζίνα του σπιτιού σας, μετρώντας το πλάτος και το ύψος των διαδρόμων και των πλαισίων των πορτών. Όταν βεβαιωθείτε ότι η διαδρομή πρόκειται να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα και ομαλά, μπορείτε να ορίσετε ημερομηνία παράδοσης και σύντομα θα απολαύσετε τη νέα σας αγορά στην κουζίνα σας.

Loading