OnePlus Band: Έρχεται με οθόνη 1.1'' AMOLED και αυτονομία 14 ημερών

Η OnePlus ετοιμάζει και αυτή το δικό της smartband για το οποίο μάλιστα δημοσίευσε teaser στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook. Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει τεχνικές προδιαγραφές, παρόλα αυτά, οι γνωστοί και πολύ έγκυροι leaksters Ishan Agarwal και Mukul Sharma μας δίνουν όλα τα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν.

Το OnePlus Band αναμένεται με έγχρωμη οθόνη 1.1’’ AMOLED, αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού 24/7, λειτουργία μέτρησης του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (SpO2), λειτουργία παρακολούθησης του ύπνου, 13 modes προπόνησης, κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη, ενώ η αυτονομία του θα φτάνει τις 14 ημέρες με μία φόρτιση.

Σύμφωνα με τους leaksters, το OnePlus Band θα κοστίζει 2499 ρουπίες (περίπου €28) και θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ινδία στις 11 Ιανουαρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading