OnePlus Concept One: Θα είναι το πρώτο με "αόρατη" τριπλή κάμερα!

Το OnePlus Concept One είναι ένα από τα πράγματα που περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον στο CES 2020, με την εταιρεία να υπόσχεται ένα πρωτότυπο smartphone που θα φέρει πολλές καινοτομίες. Πριν από λίγο, η ιστοσελίδα Wired αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για τη συσκευή, ενώ παράλληλα η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο teaser video.

Όπως μπορείτε να δείτε, το OnePlus Concept One θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με “αόρατους” αισθητήρες κάμερας, κάτι που έγινε εφικτό με τη χρήση ηλεκτροχρωμικού γυαλιού. Η ιστοσελίδα Wired αναφέρει ότι η OnePlus συνεργάστηκε και πάλι με τη McLaren για να φέρει αυτήν την τεχνολογία γυαλιού που χρησιμοποιείται στα πανάκριβα αυτοκίνητα και τα παράθυρα των αεροσκαφών.

oneplus-concept-one-2.jpg

Η διάταξη της κάμερας βρίσκεται κάτω από το γυαλί που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της συσκευής. Η απόχρωση του γυαλιού αλλάζει όταν διαπεραστεί από ηλεκτρικό σήμα, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται οι τρεις αισθητήρες της κάμερας μόλις ο χρήστης ανοίξει την εφαρμογή της και να κρύβονται όταν δεν την χρησιμοποιεί.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα Wired αναφέρει πως η κατασκευή και ο σχεδιασμός του OnePlus Concept One φέρει την υπογραφή της McLaren και περιλαμβάνει δέρμα σε απόχρωση Papaya Orange σε αρκετά σημεία του.

Σύμφωνα με τον CEO της OnePlus, κ. Pete Lau, το OnePlus Concept One δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα στην αγορά, αλλά θα το δούμε σε περιορισμένη κλίμακα και ανάλογα με την υποδοχή που θα λάβει η εταιρεία θα αποφασιστεί αν θα προχωρήσει σε ευρύτερο λανσάρισμα.

[via]

Loading