Philips Sound: Νέα ηχεία, ακουστικά και soundbars από την εταιρεία

Η TP Vision αποκαλύπτει μια μεγάλη ποικιλία από ακουστικά, soundbars και ηχεία της Philips Sound, όλα με κορυφαία απόδοση και μοναδική ευκολία στον έλεγχο και την εγκατάσταση μέσω της εφαρμογής Philips Sound.

Τα νέα προϊόντα AV περιλαμβάνουν τέσσερα νέα soundbars Philips και το ευέλικτο νέο ηχείο Fidelio FS1, ενώ στα ακουστικά, τρία νέα μοντέλα, που στοχεύουν σε συγκεκριμένο κοινό το καθένα, επεκτείνουν την ευελιξία της σειράς Philips Audio με ένα νέο αθλητικό μοντέλο οστικής αγωγιμότητας, ένα νέο ειδικό για παιδιά ακουστικό οστικής αγωγιμότητας και ακουστικά υψηλής ποιότητας για την εργασία και το παιχνίδι εντός ή εκτός σπιτιού.

philips-fidelio-fs1.jpg

Flexible Philips Fidelio

Το νέο Home Sound System Fidelio με το μοντέλο FB1 έχει ήδη κερδίσει τους κριτικούς, τόσο τους σινεφίλ όσο και από τους λάτρεις της μουσικής, με ήχο 7.1.2, ενώ έχει λάβει πρόσφατα το βραβείο EISA 2022/23 Integrated Soundbar Award.

Το νέο ηχείο FS1 συνδυάζει το soundbar FB1 και το υπογούφερ FW1, προσφέροντας κορυφαία σχεδίαση και υλικά, μοναδική απόδοση με εύκολη εγκατάσταση και πλήρη ευελιξία για τη δημιουργία ηχοσυστήματος.

philips-fidelio-fw1.jpg

Στις προδιαγραφές του συστήματος FS1 βρίσκουμε ένα tweeter 1", ένα γωνιακό οδηγό 2,5 ιντσών τοποθετημένο στο επάνω μέρος, ένα γούφερ 3,5 ιντσών και δύο παθητικά ηχεία - συν τα ενσωματωμένα LED για τη δημιουργία Ambilight - όλα συγκεντρωμένα σε ένα συμπαγές περίβλημα.

Με μοναδικό τρόπο, το FS1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο τριών κατευθύνσεων - είτε ως μεμονωμένη μονάδα είτε ως στερεοφωνικό ζεύγος – χάρη στο tweeter, το πρόγραμμα οδήγησης μεσαίας εμβέλειας και το πρόγραμμα οδήγησης μπάσων που διαθέτει, είτε αυτομάτως να μπει σε αμφίδρομη λειτουργία, ενώ περιέχει και ένα αποκλειστικό driver Dolby Atmos όταν χρησιμοποιείται ως δορυφόρος συστήματος AV.

philips-fidelio-fw1-1.jpg

Το ηχείο FS1 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εκτεταμένο αριστερό και δεξί κανάλι ήχου όταν συνδυάζεται με μια συμβατή τηλεόραση Ambilight που λειτουργεί ως κεντρικό κανάλι, διατηρώντας την ακρίβεια των διαλόγων, ενώ παράλληλα επεκτείνει σε εκπληκτικά επίπεδα τη στάθμη ήχου.

philips-fidelio-fb1-in-situ-02-rgb.jpg

Βασισμένο στη βραβευμένη τεχνολογία πολλαπλών δωματίων DTS* Play-Fi* υψηλής ποιότητας, το σύστημα AV Fidelio προσφέρει πολλαπλές πιθανές παραλλαγές του soundbar FB1, του υπογούφερ FW1 και του ηχείου FS1, συνδυάζοντας 7.2.4 απόδοση, με το σύστημα να ανιχνεύει συνεχώς αυτόματα τα προϊόντα που το απαρτίζουν και να βελτιστοποιεί την απόδοσή τους.

philips-b7207.jpg

Ένα soundbar που ταιριάζει σε όλα τα σενάρια

Όλα τα νέα soundbars προσφέρουν εξόδους υψηλής ισχύος, ασύρματα υπογούφερ, δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο, ενώ όλες περιλαμβάνουν πλευρικά τουίτερ που προστέθηκαν στα αριστερά και δεξιά κανάλια για πρώτη φορά. Τα τρία κορυφαία soundbars της σειράς περιλαμβάνουν ένα αποκλειστικό κεντρικό κανάλι – για τη διατήρηση κρυστάλλινων διαλόγων, ενώ παράλληλα δημιουργείται ένα εξαιρετικά ευρύ επίπεδο ήχου – με συμβατότητα Dolby Atmos και συνδεσιμότητα HDMI eARC με εικόνα 4K pass through.

philips-fb1-dolby-atmos-16x9-rgb.jpg

Το κορυφαίο μοντέλο στη νέα σειρά soundbar είναι το B8907, το οποίο περιλαμβάνει εντυπωσιακή ισχύ εξόδου 720W και αποκλειστικούς οδηγούς Dolby Atmos που αναβαθμίζουν τον ήχο με αποτέλεσμα ένα πραγματικά κινηματογραφικό καθηλωτικό ηχητικό περιβάλλον, ενώ η συνδεσιμότητα DTS Play-Fi επιτρέπει την επέκταση της απόδοσης από 3.1.2 σε γνήσιο 5.1.2 μέσω της προσθήκης πίσω ηχείων συμβατών με DTS Play-Fi.

philips-b8507-8507-8807-is-room-rgb.jpg

Επόμενη στη σειρά είναι το soundbar B8507, το οποίο είναι το ιδανικό συμπλήρωμα της τηλεόρασης Philips «The One» και βασίζεται σε μια παρόμοια ιδέα που περιλαμβάνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά και τη συνδεσιμότητα σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση ήχου σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Το B8507 περιλαμβάνει συμβατότητα Dolby Atmos και DTS Play-Fi καθώς και ήχο υψηλής ισχύος 600 Watt.

Το τρίτο από τα Soundbars 3.1 είναι το B7807, το οποίο διαθέτει επίσης αποκλειστικό κεντρικό κανάλι, πρόσθετα τουίτερ για πλευρικό ήχο, ασύρματο υπογούφερ 8 ιντσών, συμβατότητα Dolby Atmos, έλεγχο μέσω Philips Easylink και εντυπωσιακή ισχύ 620 Watts.

philips-fb1-a1.jpg

Το τελευταίο μοντέλο της νέας σειράς είναι το B7207 που βασίζεται σε ήχο 2.1 και προσφέρει μέγιστη ισχύ εξόδου 520 Watts, συμβατότητα Dolby Digital, συνδεσιμότητα HDMI ARC και πρόσθετα τουίτερ για πλευρικό ήχο που το καθιστούν την ιδανική εισαγωγή στο περιβάλλον του βελτιωμένου ήχου της τηλεόρασης.

philips-a4607-2.jpg

Νέα ακουστικά – Γίνετε μέλος της ομάδας.

Τα νέα ασύρματα ακουστικά τύπου ανοιχτού αυτιού A7607 είναι ήδη το δεύτερο μοντέλο – μετά το ήδη ανακοινωθέν μοντέλο A7507 TWS υβριδικού ANC που θα λανσαριστεί σύντομα – που επηρεάζεται από τη συνεργασία της Philips Sound με την Team Jumbo Visma, με τον τελικό σχεδιασμό να είναι εμπνευσμένος από τα insights των αθλητών της κορυφαίας ομάδας ποδηλασίας και πατινάζ στον κόσμο.

Το ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό A7607 με πιστοποίηση IP66 είναι το πρώτο μοντέλο ανοιχτού τύπου της Philips που περιλαμβάνει μικρόφωνο οστικής αγωγιμότητας για ουσιαστική εξάλειψη του ανέμου και άλλων ενοχλητικών θορύβων από το περιβάλλον, καθιστώντας τις κλήσεις εν κινήσει πάντα πεντακάθαρες.

philips-a7607.jpg

Ο χρόνος αναπαραγωγής είναι εντυπωσιακός καθώς είναι εννέα ώρες, και μια επιπλέον ώρα, μετά από μόλις 15 λεπτά φόρτισης μέσω της αδιάβροχης μαγνητικής θύρας φόρτισης.

Η σχεδίαση ανοιχτού τύπου παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις στη μουσική και τη δυνατότητα να ακούτε το περιβάλλον γύρω σας – ενώ μια ενσωματωμένη κόκκινη λωρίδα LED στο σημείο του λαιμού παρέχει στον χρήστη μια πρόσθετη ασφάλεια ώστε να είναι πιο ορατός τη νύχτα.

…και για τα παιδιά

Η Philips Sound είναι ήδη φανατικός υποστηρικτής των ακουστικών αγωγιμότητας ανοιχτού τύπου και με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου K4607 αναγνωρίζει ότι αυτή η τεχνολογία είναι ιδανική και για ακουστικά ειδικά για παιδιά.

Ο σχεδιασμός εντελώς ανοιχτού τύπουτου K4607 προστατεύει τα ευαίσθητα αυτιά από υψηλή ένταση και επιτρέπει στα παιδιά να ακούν το άμεσο περιβάλλον τους και να συνομιλούν – πιθανώς με τους γονείς τους! – ενώ τους επιτρέπει να συνεχίσουν την ακρόαση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει εξ αποστάσεως εκμάθηση χάρη σε ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Το Bluetooth 5.2 εγγυάται εξαιρετική συνδεσιμότητα και εξασφαλίζει καλή ποιότητα ήχου και διάρκεια μπαταρίας με περισσότερες από πέντε ώρες αναπαραγωγής. Ο σχεδιασμός ανοιχτού τύπου και το ρυθμιζόμενο λουράκι λαιμού συνδυάζονται για να προσφέρουν καλή και ασφαλή εφαρμογή χωρίς τον συνηθισμένο κίνδυνο να χαλαρώσουν ή να χαθούν τα ακουστικά καθώς τα παιδιά κυκλοφορούν στο δρόμο. Ο περιοριστής έντασης και ο έλεγχος της εφαρμογής εγγυώνται την ασφαλή χρήση μέσω απομακρυσμένης παρακολούθηση του τρόπου χρήσης του προϊόντος.

philips-h8507.jpg

Υβριδικά – εργασία & χαλάρωση

Το H8507 έχει σχεδιαστεί για αυτή τη μεγάλη μερίδα των καταναλωτών που φαίνεται να έχουν εγκατασταθεί σε έναν νέο υβριδικό τρόπο εργασίας, τόσο στις μετακινήσεις τους όσο και στο να περνούν χρόνο δουλεύοντας από το σπίτι και αναζητούν ένα ακουστικό που να αποτελεί την ολοκληρωμένη απάντηση για ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας…. και ψυχαγωγίας.

Εξαιρετική, ζεστή, πλούσια και καθαρή ποιότητα ήχου είναι διαθέσιμη τόσο για μια ποιοτική κλήση - όσο και για την ακρόαση μουσικής ή ταινιών - χάρη στους ειδικούς οδηγούς 40mm και το σύστημα Noise Cancelling Pro, ενώ ένα αποσπώμενο μικρόφωνο μπουμ δηλώνει ότι οι άνθρωποι θα σας ακούν με τέλεια ευκρίνεια.

Ένα προ-συνδεδεμένο dongle Bluetooth επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή σύνδεσης μεταξύ υπολογιστών, ενώ το multipoint επιτρέπει τη σύνδεση τόσο στον υπολογιστή όσο και στο τηλέφωνό σας ταυτόχρονα, για εύκολη εναλλαγή μεταξύ μουσικής και κλήσεων, χωρίς να χρειάζεται να επανασυνδεθείτε.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 55 ώρες που αποτελεί ένα παραπάνω από επαρκές χρονικό διάστημα και προαιρετικά, ένα κόκκινο φως επιτρέπει στην οικογένεια ή τους συναδέλφους να γνωρίζουν ότι είστε απασχολημένοι σε μια κλήση.

Διαθεσιμότητα και τιμές

Κατηγορία

Μοντέλο

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Sound

Fidelio FB1

899,99 €

Sound

Fidelio FS1

329,99 €

Sound

Fidelio FW1

549,99 €

Sound

B8907

649,99 €

Sound

B8507

499,99 €

Sound

B7807

399,99 €

Sound

B7207

299,99 €

Sound

A7607

199,99 €

Sound

K4607

99,99 €

Sound

H8507

229,99 €

Loading