Planet9: Άνοιξε επίσημα η πλατφόρμα eSports της Acer

Η Planet9 είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα που δίνει στους gamers την ευκαιρία να δημιουργήσουν την ομάδα τους, να εξασκηθούν και να μονομαχήσουν για τη νίκη. Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην IFA 2019 και βρίσκεται σε μορφή open beta ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα για το κοινό στην Ευρώπη μέσα στην Άνοιξη του 2020.

Η Acer, επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης για την διοργάνωση Intel Extreme Masters (IEM), θα προσφέρει σε όλους τους παραβρισκόμενους ένα sneak peek από την πλατφόρμα και θα δώσει την ευκαιρία σε νέους χρήστες να κάνουν εγγραφή.

H Planet9 είναι μια online πλατφόρμα σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους απανταχού gamers να βρουν συμπαίκτες με κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα, αλλά και να βελτιωθούν στο gaming, παρέχοντάς τους αξιολόγηση βάσει των επιδόσεών τους.

Η πλατφόρμα Planet9 αποτελεί ηγετικό σύστημα σε παγκόσμιο επίπεδο που παρέχει στους παίκτες όλων των επιπέδων αναλυτικές στατιστικές πληροφορίες τόσο για την προσωπική όσο και για την ομαδική τους απόδοση. Η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη ώστε να βοηθάει τους παίκτες να πάρουν αποφάσεις βασισμένες σε αριθμητικά δεδομένα όσον αφορά στην εξέλιξή τους, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τους και τους τομείς που μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση.

Βασικό «συστατικό» της πλατφόρμας είναι τα χαρακτηριστικά μιας κοινότητας που δίνει τη δυνατότητα στους gamers να συναντηθούν ηλεκτρονικά και να δημιουργήσουν ομάδες με άλλους παίκτες που βρίσκονται σε κοινή πορεία. Μπορούν να προσθέσουν φίλους, να ακολουθήσουν ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν και να λαμβάνουν συστάσεις για άτομα που μπορεί να είναι καλοί σύμμαχοι βάση των παιχνιδιών που παίζουν και των δυνατοτήτων που αναπτύσσουν. Για τις ομάδες, χώροι όπως το chat room είναι εκεί για να βοηθήσουν στο δέσιμο της ομάδας, την κοινοποίηση τακτικών που θα ακολουθηθούν και δίνουν τη δυνατότητα κοινής εξέλιξης.

Εξασκηθείτε στην τελειότητα και μονομαχήστε για τη νίκη

Η πλατφόρμα Planet9 παρέχει μια σειρά υπηρεσιών για την βελτίωση των δυνατοτήτων των παικτών. Κάποιες από αυτές είναι η προβολή των ranked scrims, η πρόσληψη ενός coach που μπορεί να φτιάξει έναν εξατομικευμένο οδηγό βελτίωσης, η δυνατότητα παιχνιδιού μαζί με έμπειρους gamers και η ελεύθερη πρόσβαση στην καταγεγραμμένη επίδοσή τους σε πιο δύσκολα παιχνίδια.

Η πλατφόρμα Planet9 μπορεί να φιλοξενήσει τουρνουά μικρής και μεγάλης κλίμακας, χορηγημένα ή επίσημα, όπου οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν κερδίζοντας φήμη, δόξα και έπαθλα, ενώ παρέχει και ολοκληρωμένα τουρνουά ξεκινώντας από το registration, προγραμματίζοντας το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των στατιστικών αποδόσεων. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε συνδρομή στην πλατφόρμα, επισκεφτείτε το https://www.planet9.gg/GLOBAL/en.

Το θρυλικό τρόπαιο φτάνει στην Πολωνία για την IEM 2020 στο Κατοβίτσε

Μετά από ένα επικό εξάμηνο tour σε όλη την Ευρώπη, το Predator IEM trophy επιστέφει στην Πολωνία για την τελευταία στάση στην Intel Extreme Masters 2020 Season 14 Championship, που διεξάγεται από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020.

Ο τίτλος «Intel Extreme Masters Championship» θεωρείται από τους πιο σημαντικούς παγκοσμίως στον τομέα των eSports. Αντιπροσωπεύοντας την 78η στάση στο Intel Extreme Masters σε Πολωνικό έδαφος στη θρυλική αρένα Spodek, το IEM Katowice 2020 θα γνωρίσει 16 ομάδες, ελίτ στο παγκόσμιο γίγνεσθαι των esports που θα ανταγωνιστούν για το έπαθλο των 500.000$ και το σημάδι που θα αφήσουν στην ιστορία του Counter-Strike. Το IEM Katowice 2020 θα αποτελέσει επίσης ως η πρώτη διοργάνωση Masters Champion με ένα ESL Pro Tour.

Το Predator Intel Extreme Masters Trophy Tour ξεκίνησε από το Βερολίνο στην IFA 2019 και από τότε επισκέπτεται μεγάλες εκδηλώσεις gaming και ορόσημα σε όλη την Ευρώπη. Τώρα, το τρόπαιο επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι της eSports στο Κατοβίτσε.

Loading